Inapoi la Cautare

REGULAMENT din /2021


de organizare şi funcţionare a Fondului de Solidaritate a Medicilor


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 23.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (23.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    ART. 5

    Sumele ce se vor plăti cu titlu de ajutor excepţional pentru o singură solicitare nu vor putea depăşi 10% din bugetul anual alocat fondului de solidaritate. În cursul aceluiaşi an se poate acorda unui solicitant un singur ajutor.

    CAP. III

    Acordarea ajutoarelor din Fondul de Solidaritate a Medicilor

    ART. 6

    Gestiunea curentă a fondului se asigură de către Colegiul Medicilor din România prin Departamentul financiar-contabil al CMR. Partea executivă a fondului de solidaritate se va realiza prin Comisia economico-socială şi de asigurări de sănătate a CMR (Comisia). Comisia se va întruni fizic sau online, în prezenţa a cel puţin 2/3 din numărul total al membrilor Comisiei, şi va adopta decizii cu majoritate simplă de voturi.

    ART. 7

    Acordarea ajutoarelor din fond se va face numai în baza unei solicitări scrise. Solicitările vor fi depuse direct sau prin corespondenţă̆, la secretariatul CMR, şi vor fi însoţite de înscrisuri doveditoare. Solicitarea va fi făcută de cel interesat, iar în cazul în care acesta nu se poate adresa personal, de soţul/soţia, copiii sau părinţii săi. Comisia are dreptul de a cere solicitantului orice document şi orice lămuriri necesare, în situaţia în care acesta din urmă nu a depus toate documentele şi dovezile necesare soluţionării cererii.

    ART. 8

    Dacă apreciază necesar, Comisia poate solicita informaţii suplimentare sau punctul de vedere al colegiului teritorial din care face parte medicul solicitant.

    ART. 9

    Comisia va analiza cererile în baza documentaţiei medicale şi a celorlalte documente solicitate şi în termen de maximum 10 zile lucrătoare va emite decizie de admitere sau de respingere a cererii.

    ART. 10

    Decizia de respingere a cererii este irevocabilă şi nu poate fi contestată.

    ART. 11
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic