Inapoi la Cautare

REGULAMENT din /2017


de organizare şi funcţionare al Consiliului Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 24.04.2017 și 08.07.2020 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 24.04.2017 și 08.07.2020 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    (1) Întreaga activitate a CNECSDTI se va baza pe corectitudine, principialitate şi responsabilitate.

    (2) În derularea activităţilor sale, CNECSDTI va respecta reglementările legale în vigoare privind incompatibilităţile şi conflictele de interese.

    (3) Constituie conflict de interese situaţiile prevăzute de legislaţia în vigoare, precum şi situaţia în care o persoană, membru al CNECSDTI sau al unui grup de lucru al acestuia, analizează o sesizare ori o contestaţie ce implică persoane care se află în una dintre următoarele relaţii cu membrul CNECSDTI sau al grupului de lucru al acestuia:

    a) sunt soţi, afini sau rude până la gradul al III-lea inclusiv;

    b) sunt angajate în aceeaşi unitate sau instituţie;

    c) au colaborat în ultimii 5 ani, având publicaţii sau proiecte de cercetare-dezvoltare dezvoltate în comun;

    d) furnizează sau au furnizat membrului CNECSDTI sau unui grup de lucru al acestuia, în ultimii 5 ani anteriori analizei, servicii ori foloase de orice natură.

    (4) Membrii CNECSDTI şi ai grupurilor de lucru ale acestuia au obligaţia de a raporta preşedintelui CNECSDTI orice situaţie în care consideră că se află într-un conflict de interese, imediat după ce constată existenţa conflictului de interese, şi de a se recuza de la luarea hotărârilor sau deciziilor supuse direct conflictului de interese.

    (5) Membrii CNECSDTI nu pot fi în acelaşi timp membri ai altor organisme consultative ale MCI.

    CAP. II

    Atribuţii

    ART. 4

    CNECSDTI are următoarele atribuţii:

    a) elaborează şi propune spre aprobare conducerii MCI regulamentul de organizare internă al CNECSDTI, denumit în continuare ROI;

    b) monitorizează aplicarea şi respectarea dispoziţiilor legale referitoare la normele de etică şi deontologie în cercetare de către unităţile şi instituţiile din sistemul naţional de cercetare-dezvoltare şi inovare, denumit în continuare sistemul CDI, precum şi de către personalul de cercetare-dezvoltare;
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic