Inapoi la Cautare

PROCEDURĂ din /2008


de acordare, suspendare sau retragere a atestatului de impresar artistic, respectiv a avizului pentru desfăşurarea activităţii de impresariat artistic


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.09.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.09.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    ART. 1

    (1) Impresariatul artistic reprezintă activitatea prevăzută de dispoziţiile art. 3 lit. k) din Ordonanţa Guvernului nr. 21/2007 privind instituţiile şi companiile de spectacole sau concerte, precum şi desfăşurarea activităţii de impresariat artistic, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 353/2007, care poate fi desfăşurată de persoane fizice, pe baza atestatului de impresar artistic, şi de persoane juridice de drept public sau de drept privat, pe baza avizului de impresariat artistic.

    (2) Persoanele fizice şi persoanele juridice străine de drept privat care provin din statele membre ale Uniunii Europene pot desfăşura activităţi de impresariat artistic pe teritoriul României, pe baza documentelor care le atestă calitatea de impresar, în conformitate cu legislaţia internă a statului de provenienţă.

    (3) Persoanele juridice de drept public care desfăşoară activităţi de impresariere a propriilor producţii artistice nu se supun procedurii de avizare reglementate de prezentele proceduri.

    ART. 2

    (1) Persoana fizică poate obţine atestatul de impresar artistic, denumit în continuare atestat, numai dacă îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

    a) este cetăţean român sau cetăţean al unui stat membru al Uniunii Europene;

    b) are capacitate deplină de exerciţiu;

    c) nu are antecedente penale;

    d) posedă un certificat de absolvire a unui program de formare profesională în domeniul impresariatului artistic sau un certificat de competenţe, eliberat de un furnizor de formare profesională, respectiv centru de evaluare, autorizat în condiţiile legii.

    (2) Persoanele fizice care au obţinut atestatul îşi pot desfăşura activitatea în mod independent, după autorizarea în conformitate cu prevederile Legii nr. 300/2004 privind autorizarea persoanelor fizice şi a asociaţiilor familiale care desfăşoară activităţi în mod independent, cu modificările şi completările ulterioare, sau în cadrul unei persoane juridice avizate potrivit prevederilor prezentelor proceduri.

    (3) Persoanele juridice de drept public care desfăşoară activităţi de impresariat artistic, altele decât cele prevăzute la art. 1 alin. (3), precum şi persoanele juridice de drept privat pot obţine avizul de impresariat artistic, denumit în continuare aviz, numai dacă îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:

    a) sunt constituite cu respectarea prevederilor care reglementează respectivele forme de organizare;

    b) prevăd distinct în actul de înfiinţare sau, după caz, în actul constitutiv şi/sau în statut desfăşurarea activităţii de impresariat artistic;

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic