Inapoi la Cautare

PRECIZĂRI din /2004


privind stingerea prin compensare a obligaţiilor datorate bugetului de stat, potrivit prevederilor art. 8 din Ordonanţa Guvernului nr. 48/2004 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2004


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 19.08.2004 și 30.03.2005 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 19.08.2004 și 30.03.2005 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    ART. 1

    (1) Obligaţiile datorate bugetului de stat, reprezentând impozite, taxe şi contribuţii, cu excepţia impozitului pe veniturile din salarii, scadente până la data de 30 noiembrie 2004 şi neachitate până la această dată de agenţii economici distribuitori de carburanţi şi lubrifianti, denumiţi în continuare furnizori, se sting prin compensare cu contravaloarea carburanţilor şi lubrifianţilor livraţi de aceştia până la data de 15 decembrie 2004 Serviciului de Protecţie şi Pază, în limita sumei de până la 10,0 miliarde lei, Ministerului Administraţiei şi Internelor, în limita sumei de până la 780,0 miliarde lei,'Serviciului Român de Informaţii, în limita sumei de până la 100,0 miliarde lei, precum şi unităţilor subordonate acestora, denumite în continuare beneficiari.

    (2) Furnizorii sunt cei stabiliţi prin ordin al directorului Serviciului de Protecţie şi Pază, al ministrului de stat, ministrul administraţiei şi internelor, şi al directorului Serviciului Român de Informaţii, cu avizul Ministerului Finanţelor Publice.

    ART. 2

    Pentru stingerea prin compensare a obligaţiilor prevăzute la art. 1 alin. (1), atunci când furnizorul este reprezentat de o sucursală, beneficiarii întocmesc procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plată, denumit în continuare proces-verbal, în 6 exemplare originale, conform modelului prezentat în anexa nr. 1. Când procesul-verbal este iniţiat de unităţi subordonate beneficiarilor, acesta va fi întocmit în 7 exemplare originale.

    ART. 3

    (1) La pct. 1 al procesului-verbal beneficiarul completează pe propria răspundere contravaloarea facturilor neachitate până la data încheierii acestuia, toate exemplarele originale ale procesului-verbal fiind apoi transmise furnizorului acestuia, menţionat la pct. 2 al procesului-verbal, în vederea confirmării obligaţiilor datorate acestuia.

    (2) După confirmarea sumelor de către furnizor, cele 7 exemplare ale procesului-verbal sunt înaintate beneficiarului menţionat la pct. 3 al procesului-verbal, pentru confirmarea pe propria răspundere a obligaţiilor înregistrate de unităţile subordonate şi a încadrării sumelor în limita maximă prevăzută prin art. 8 din Ordonanţa Guvernului nr. 48/2004 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2004.

    ART. 4

    (1) Beneficiarul va înainta apoi exemplarele certificate ale procesului-verbal unităţii sale subordonate, care le va transmite organului fiscal teritorial la care sucursala furnizoare este înregistrată ca plătitor de impozite şi taxe, menţionat la pct. 4 al procesului-verbal.

    (2) Organul fiscal teritorial înscrie la pct. 4.1 al procesului-verbal cuantumul obligaţiilor datorate bugetului de stat, pe felurile de impozite, taxe şi contribuţii, prevăzute la art. 1 alin. (1), restante şi neachitate până la data completării procesului-verbal sau curente, după caz. Accesoriile aferente obligaţiilor restante, reprezentând dobânzi şi penalităţi de întârziere, se vor înscrie separat şi vor fi calculate până la aceeaşi dată.

    (3) În situaţia în care nivelul obligaţiilor de plată datorate bugetului de stat de către sucursala furnizoare este mai mare decât suma datorată de beneficiar, iar acesta este reprezentat de unităţi subordonate, organul fiscal teritorial efectuează stingerea obligaţiilor nominalizate în procesul-verbal la pct. 4.2, în limita sumei înscrise la pct. 1 al acestuia, reţine un exemplar al procesului-verbal, iar pe celelalte le transmite după cum urmează:

    a) unităţii subordonate beneficiarului;

    b) beneficiarului;

    c) sucursalei furnizorului;
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.