Inapoi la Cautare

ORDONANŢĂ 73 /2003


pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 20/2002 privind achiziţiile publice prin licitaţii electronice


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 29.09.2003 și 29.06.2006 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 29.09.2003 și 29.06.2006 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    4. După articolul 20 se introduce un nou articol, articolul 20^1, cu următorul cuprins:

    "Art. 20^1. - Numărul de candidaţi selectaţi trebuie să se încadreze între limita minima şi limita maxima a intervalului precizat în anunţul de participare sau să fie egal cu numărul precizat în anunţul de participare. Acest număr trebuie stabilit astfel încât sa nu afecteze concurenta reală şi nu poate să fie mai mic de 3 candidaţi selectaţi."

    5. Articolul 25 va avea următorul cuprins:

    "Art. 25. - (1) Documentaţia pentru elaborarea şi prezentarea ofertei trebuie să conţină cel puţin informaţiile prevăzute la art. 18, precum şi orice alte specificaţii tehnice sau informaţii de orice natura cu privire la produsele/serviciile/lucrările solicitate.

    (2) În cazul în care evaluarea se va face după criteriul ofertei celei mai avantajoase din punct de vedere tehnico-economic, autoritatea contractantă are obligaţia sa stabilească un algoritm detaliat de calcul, care să permită utilizarea unei proceduri automate de selectare a ofertei câştigătoare, ori de câte ori acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic."

    6. Alineatul (2) al articolului 62 va avea următorul cuprins:

    "(2) Autoritatea contractantă are obligaţia de a comunică prin mijloace electronice operatorului sistemului electronic toate actele şi deciziile sale ulterioare, precum şi hotărârile judecătoreşti referitoare la contestaţia, respectiv acţiunea în justiţie în cauza, în termen de doua zile de la producerea/primirea lor."

    7. Articolul 64 va avea următorul cuprins:

    "Art. 64. - În cazul încălcării de către un furnizor, executant sau prestator a procedurilor şi normelor de utilizare şi securitate stabilite de operatorul sistemului electronic, furnizorul, executantul sau prestatorul poate fi suspendat din sistemul electronic pe o perioadă de cel mult un an, în condiţiile şi procedura stabilite de operatorul sistemului electronic."

    8. După articolul 64 se introduc doua noi articole, articolele 64^1 şi 64^2, cu următorul cuprins:

    "Art. 64^1. - Orice furnizor, executant sau prestator poate fi suspendat din sistemul electronic, în condiţiile şi procedura stabilite de operatorul sistemului electronic, pe o perioadă de cel mult un an, dacă, pe baza documentelor prezentate de autoritatea contractantă, se atesta în mod obiectiv refuzul ofertantului declarat câştigător de a încheia contractul de achiziţie publică ca urmare a organizării unei proceduri de licitaţie electronică.

    Art. 64^2. - Ulterior suspendării dispuse conform art. 9 alin. (2), art. 63^1, 64 şi 64^1, condiţiile şi procedura privind reexercitarea dreptului unui furnizor, executant sau prestator de a participa la achiziţii publice prin mijloace electronice se stabilesc de către operatorul sistemului electronic."

    9. Litera c) a alineatului (3) al articolului 69 va avea următorul cuprins:

    "c) tariful de utilizare a sistemului electronic, tariful de înregistrare, tariful de reinnoire a înregistrării în sistemul electronic şi tariful de participare în sistemul electronic;"

    10. După litera c) a alineatului (3) al articolului 69 se introduce o noua litera, litera c^1), cu următorul cuprins:
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic