Inapoi la Cautare

ORDONANŢĂ 28 /2007


pentru modificarea Ordonanţei Guvernului nr. 19/2002 privind unele măsuri pentru constituirea şi utilizarea fondului locativ de protocol, proprietate publică a statului, şi pentru vânzarea unor imobile, proprietate privată a statului, aflate în administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat"


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 1 pct. IV.3 din Legea nr. 502/2006 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe,

    Guvernul României adoptă prezenta ordonanţă.

    ART. I

    Ordonanţa Guvernului nr. 19/2002 privind unele măsuri pentru constituirea şi utilizarea fondului locativ de protocol, proprietate publică a statului, şi pentru vânzarea unor imobile, proprietate privată a statului, aflate în administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 87 din 1 februarie 2002, aprobată cu modificări prin Legea nr. 640/2002, se modifică după cum urmează:

    1. La articolul 10, alineatul (2) se abrogă.

    2. Titlurile secţiunilor 1-4 din capitolul II se abrogă.

    3. La articolul 11, alineatul (2) va avea următorul cuprins:

    "(2) În sensul prezentului capitol, prin imobile se înţelege construcţiile care au altă destinaţie decât aceea de locuinţă de serviciu, precum şi terenurile."

    4. Articolul 12 va avea următorul cuprins:

    "Art. 12. - Sumele obţinute din vânzarea imobilelor prevăzute la art. 11 se fac venit la bugetul de stat, după deducerea cheltuielilor ocazionate de organizarea şi desfăşurarea procedurilor de vânzare a respectivelor spaţii, inclusiv publicitatea şi întocmirea raportului de evaluare, a celorlalte cheltuieli aferente vânzării, precum şi a sumelor reprezentând contravaloarea lucrărilor de investiţii efectuate în condiţiile art. 24 alin. (3)."

    5. Articolul 13 va avea următorul cuprins:

    "Art. 13. - Vânzarea imobilelor se realizează prin licitaţie deschisă, în condiţiile prezentei ordonanţe."

    6. Articolul 14 va avea următorul cuprins:

    "Art. 14. - (1) În vederea vânzării imobilelor, R.A. - A.P.P.S. stabileşte preţul de pornire a licitaţiei, care nu poate fi mai mic decât preţul de piaţă determinat prin raport de evaluare, elaborat de persoane fizice sau juridice autorizate, potrivit legii. Evaluatorii imobilelor sau spaţiilor care urmează să fie vândute vor fi selectaţi de R.A. - A.P.P.S. prin licitaţie, în condiţiile prevăzute de lege.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic