Inapoi la Cautare

ORDIN 95 /2011


pentru aprobarea Metodologiei privind criteriile în baza cărora Ministerul Sănătăţii alocă prin transfer sume pentru cheltuieli de investiţii de la bugetul de stat şi din venituri proprii (accize) către autorităţile administraţiei publice locale pentru spitalele publice din reţeaua acestora


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 14.02.2011 și 07.10.2014 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 14.02.2011 și 07.10.2014 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Văzând Referatul de aprobare al Direcţiei generale economice nr. Cs.A. 1.278 din 10 februarie 2011,

    având în vedere prevederile art. 7 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 144/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul art. 190^5 alin. (2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul sănătăţii emite următorul ordin:

    ART. 1

    (1) Se aprobă Metodologia privind criteriile în baza cărora Ministerul Sănătăţii alocă prin transfer sume pentru cheltuieli de investiţii de la bugetul de stat şi din venituri proprii (accize) către autorităţile administraţiei publice locale pentru spitalele publice din reţeaua acestora, prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

    (2) Sumele prevăzute la alin. (1) se alocă pentru dotarea cu aparatură medicală, reparaţii capitale, precum şi pentru modernizarea, transformarea, extinderea construcţiilor existente, expertizarea, proiectarea şi consolidarea clădirilor în condiţiile prevăzute la art. 190^5 alin. (1) lit. b)-d) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 2

    (1) Pe baza metodologiei prevăzute la art. 1, o comisie de analiză constituită la nivelul Ministerului Sănătăţii, nominalizată prin ordin al ministrului, analizează solicitările spitalelor publice din reţeaua autorităţii administraţiei publice locale, pe categorii de cheltuieli, le evaluează şi le prioritizează în ordinea descrescătoare a îndeplinirii criteriilor, în limita prevederilor bugetare aprobate cu această destinaţie în bugetul pentru anul în curs, şi propune lista spitalelor publice beneficiare de sume alocate din bugetul Ministerului Sănătăţii.

    (2) Lista unităţilor sanitare menţionate la alin. (1) se aprobă prin ordin al ministrului sănătăţii.

    (3) În raport cu strategia Ministerului Sănătăţii privind dezvoltarea infrastructurii şi dotarea cu aparatură medicală a spitalelor publice din reţeaua autorităţii administraţiei publice locale, în situaţii temeinic fundamentate, lista unităţilor sanitare menţionată la alin. (1) poate fi actualizată.

    ART. 3

    (1) Metodologia prevăzută la art. 1 nu se aplică în cazul derulării unor programe anuale pentru dotarea şi reabilitarea unor domenii medicale, prevăzute în strategia Ministerului Sănătăţii pentru dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii sanitare, aparţinând spitalelor din reţeaua autorităţilor administraţiei publice locale.

    (2) Sumele aferente derulării programelor menţionate la alin. (1) se alocă prin transfer din bugetul Ministerului Sănătăţii, de la bugetul de stat şi din venituri proprii (accize) către autorităţile administraţiei publice locale pentru spitalele publice din reţeaua acestora, în condiţiile prevăzute la art. 190^5 alin. (1) lit. b)-d) din Legea nr. 95/2006, cu modificările şi completările ulterioare, şi cu aprobarea ordonatorului principal de credite.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.