Inapoi la Cautare

ORDIN 93 /2014


privind stabilirea drepturilor salariale ale personalului contractual din Ministerul Afacerilor Interne promovat în grade sau trepte profesionale, precum şi ale personalului contractual de specialitate medico-sanitar, personalului de specialitate din compartimentele paraclinice medico-sanitare şi ale celui auxiliar sanitar, promovat în funcţii


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 14.11.2019, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (14.11.2019) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Având în vedere dispoziţiile art. 6 alin. (1) şi (4) şi art. 26 alin. (1) din Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, cu modificările ulterioare,

    văzând prevederile Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, ale Ordinului ministrului administraţiei şi internelor nr. 154/2012 pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a examenului de promovare în grade sau trepte profesionale a personalului contractual din Ministerul Afacerilor Interne şi ale Instrucţiunilor ministrului afacerilor interne nr. 156/2013 privind organizarea şi desfăşurarea examenului de promovare în funcţii a personalului contractual de specialitate medico-sanitar, personalului de specialitate din compartimentele paraclinice medico-sanitare şi a celui auxiliar sanitar, încadrat cu contract individual de muncă în unităţile Ministerului Afacerilor Interne,

    în temeiul art. 7 alin. (5) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Afacerilor Interne, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2008, cu modificările şi completările ulterioare,

    viceprim-ministrul, ministrul afacerilor interne, emite următorul ordin:

    ART. 1

    Prezentul ordin se aplică:

    a) personalului contractual din Ministerul Afacerilor Interne, promovat în grade sau trepte profesionale, în condiţiile Ordinului ministrului administraţiei şi internelor nr. 154/2012 pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a examenului de promovare în grade sau trepte profesionale a personalului contractual din Ministerul Afacerilor şi Internelor;

    b) personalului contractual de specialitate medico-sanitar, personalului de specialitate din compartimentele paraclinice medico-sanitare şi celui auxiliar sanitar, promovat în funcţii, în condiţiile Instrucţiunilor ministrului afacerilor interne nr. 156/2013 privind organizarea şi desfăşurarea examenului de promovare în funcţii a personalului contractual de specialitate medico-sanitar, personalului de specialitate din compartimentele paraclinice medico-sanitare şi a celui auxiliar sanitar, încadrat cu contract individual de muncă în unităţile Ministerului Afacerilor Interne.

    ART. 2

    Salarizarea personalului contractual prevăzut la art. 1 se face la nivelul de salarizare în plată pentru funcţii similare din unitatea în care acesta este încadrat sau, în situaţia în care nu există o funcţie similară în plată, din unităţile subordonate acesteia.

    ART. 3

    (1) Prin excepţie de la prevederile art. 2, în situaţia în care în aceeaşi unitate sau în unităţile subordonate acesteia există funcţii similare în plată cu un nivel de salarizare diferit ori nu există funcţii similare în plată, salariul de bază se va stabili prin aplicarea succesivă a prevederilor actelor normative care au reglementat salarizarea personalului bugetar, pornind de la determinarea salarizării aferente la data de 31 decembrie 2009.

    (2) La stabilirea salariului de bază în condiţiile alin. (1) se va aplica regula potrivit căreia punctajul minim necesar promovării, respectiv punctajul maxim, se asimilează cu punctajul minim, respectiv punctajul maxim al funcţiei în care a fost promovat, astfel cum era stabilit la data de 31 decembrie 2009.

    (3) În situaţia în care, în urma examenului, punctajul obţinut se situează între limitele minime şi maxime de promovare, calculul salariului de bază se stabileşte prin aplicarea următoarelor formule:

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.