Inapoi la Cautare

ORDIN 924 /2000


pentru aprobarea Reglementărilor şi normelor tehnice privind modificarea instalaţiilor de alimentare a motoarelor autovehiculelor, care au fost omologate pentru circulaţia pe drumurile publice din România cu un anumit carburant prevăzut de constructor, pentru funcţionarea şi cu gaze petroliere lichefiate (GPL) şi autorizarea agenţilor economici care execută montarea, reviziile tehnice şi repararea instalaţiilor de alimentare a motoarelor cu GPL - RNTR 6


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 01.02.2001 și 16.10.2003 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 01.02.2001 și 16.10.2003 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Ministrul transporturilor,

    în vederea reducerii poluarii atmosferei de unele autovehicule aflate deja în exploatare şi care din motive tehnice nu pot fi dotate cu catalizatoare şi cu alte echipamente moderne de depoluare capabile să asigure respectarea normelor europene în acest domeniu, dar pot fi echipate pentru alimentarea alternativa şi cu GPL, precum şi în vederea asigurării exploatării în deplina siguranţa a acestor autovehicule,

    în temeiul prevederilor art. 12 lit. b) şi d) din Ordonanţa Guvernului nr. 19/1997 privind transporturile, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. 4 alin. (2) lit. b) şi f) şi alin. (3) lit. e) din Ordonanţa Guvernului nr. 44/1997 privind transporturile rutiere, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 105/2000, ale art. 1 şi 5 din Ordonanţa Guvernului nr. 80/2000 privind certificarea şi/sau omologarea echipamentelor, pieselor de schimb şi materialelor de exploatare utilizate la vehicule rutiere, ale art. 1 alin. (3) şi ale art. 2 şi 3 din Ordonanţa Guvernului nr. 82/2000 privind autorizarea agenţilor economici care prestează servicii de reparatie, de reglare şi/sau desfăşoară activitate de reconstrucţie a vehiculelor rutiere şi ale art. 4 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 263/1999*) privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Transporturilor, cu modificările şi completările ulterioare,

    emite următorul ordin:

    ART. 1

    Se aprobă Reglementările şi normele tehnice privind modificarea instalaţiilor de alimentare a motoarelor autovehiculelor, care au fost omologate pentru circulaţia pe drumurile publice din România cu un anumit carburant prevăzut de constructor, pentru funcţionarea şi cu gaze petroliere lichefiate (GPL) şi autorizarea agenţilor economici care executa montarea, reviziile tehnice şi repararea instalaţiilor de alimentare a motoarelor cu GPL - RNTR 6, cuprinse în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 2

    Componentele utilizate pentru modificarea instalaţiilor de alimentare a motoarelor în vederea funcţionarii cu GPL şi montarea acestora pe autovehicule trebuie să îndeplinească condiţiile tehnice prevăzute în Regulamentul nr. 67 al CEE-O.N.U.

    ART. 3

    Regia Autonomă "Registrul Auto Roman" va aduce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

    ART. 4

    Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.

-------------

    *) A se vedea Hotărârea Guvernului nr. 3/2001, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 14 din 10 ianuarie 2001.

                   Ministrul transporturilor,
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic