Inapoi la Cautare

ORDIN 864 /2008


pentru modificarea Instrucţiunilor privind modalităţile de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 55/2008 privind reluarea pentru anul 2008 a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional, aprobate prin Ordinul ministrului mediului şi dezvoltării durabile nr. 535/2008


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 25.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (25.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul art. 5 alin. (7) din Hotărârea Guvernului nr. 368/2007
 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Mediului şi Dezvoltării Durabile, cu completările ulterioare,

    ministrul mediului şi dezvoltării durabile emite prezentul ordin.

    ART. I

    Instrucţiunile privind modalităţile de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 55/2008
 privind reluarea pentru anul 2008 a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional, aprobate prin Ordinul ministrului mediului şi dezvoltării durabile nr. 535/2008
, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 362 din 12 mai 2008, se modifică după cum urmează:

    1. La articolul 4, alineatul (1)
 va avea următorul cuprins:

    "
ART. 4

    (1) Prin cererea de finanţare, un producător, importator sau reprezentant autorizat al acestora poate solicita, pentru o marcă de autoturisme, cel mult suma alocată prin Program, respectiv 120.000 mii lei, în caz contrar solicitarea fiind nulă."

    2. La articolul 5, alineatele (3)
 şi (4)
 vor avea următorul cuprins:

    "(3) Dacă un producător validat nu a utilizat cel puţin 80% din suma contractată până la sfârşitul primei etape, contractul de finanţare nerambursabilă încetează de drept, iar Administraţia Fondului pentru Mediu va redistribui suma rămasă neutilizată prin aplicarea coeficientului prevăzut la art. 4 alin. (3). Redistribuirea se face prin act adiţional, pe baza cererii de suplimentare a valorii depuse de producătorii validaţi care au utilizat cel puţin 80% din suma contractată. Depunerea cererilor se face la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu până la data de 25 septembrie inclusiv.

(4) În cadrul fiecărei etape, producătorii validaţi care au utilizat 100% din suma contractată pot solicita suplimentarea valorii acesteia. Administraţia Fondului pentru Mediu poate aproba suplimentarea valorii contractului, în măsura în care altor producători validaţi li s-a diminuat valoarea contractului, în baza cererilor acestora, depuse până la 30 iulie, respectiv 30 octombrie, şi a actului adiţional încheiat în acest sens. Alocarea sumelor se face prin aplicarea coeficientului prevăzut la art. 4 alin. (3)."

    ART. II

    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic