Inapoi la Cautare

ORDIN 78 /2010


pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului apărării naţionale nr. M.88/2009 privind aprobarea Normelor pentru ocuparea posturilor permanente în străinătate de către personalul Ministerului Apărării Naţionale


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Pentru aplicarea prevederilor art. 74 alin. (4) din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. 2 şi 51 din Ghidul carierei militare, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 582/2001, precum şi ale art. 30 din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, cu modificările şi completările ulterioare, în temeiul prevederilor art. 33 alin. (1) din Legea nr. 346/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării Naţionale, cu modificările ulterioare,

    ministrul apărării naţionale emite prezentul ordin.

    ART. I


    Ordinul ministrului apărării naţionale nr. M.88/2009 privind aprobarea Normelor pentru ocuparea posturilor permanente în străinătate de către personalul Ministerului Apărării Naţionale, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 591 din 26 august 2009, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. În titlul şi în cuprinsul ordinului sintagma "Norme pentru ocuparea posturilor permanente în străinătate de către personalul Ministerului Apărării Naţionale" se înlocuieşte cu sintagma "Norme pentru ocuparea de către personalul Ministerului Apărării Naţionale a posturilor permanente din structurile de reprezentare naţională în străinătate, precum şi a celor din structurile internaţionale la care România este parte".

    2. Anexa se modifică şi se completează după cum urmează:

    a) La articolul 1, după alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (1^1), cu următorul conţinut:

    "(1^1) Procedura de concurs prevăzută în prezentele norme se utilizează şi pentru selecţia personalului militar şi civil din Ministerul Apărării Naţionale care ocupă posturi în structurile internaţionale prevăzute la alin. (1), dislocate pe teritoriul României, cu excepţia posturilor din structura componentei naţionale a Centrului de Excelenţă NATO HUMINT."

    b) La articolul 10, litera c) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "c) analiza îndeplinirii de către candidaţii propuşi a cerinţelor de personal prevăzute în fişele posturilor: gradul, categoria de forţe ale armatei, arma/specialitatea militară, studiile specificate sau echivalate potrivit reglementărilor în vigoare, permisul de conducere, abilităţile în lucrul cu computerul;".

    c) Articolul 11 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "ART. 11

    (1) Pentru selecţia candidaţilor se abilitează următoarele structuri:

    a) Direcţia management resurse umane, pentru personalul din structurile centrale ale Ministerului Apărării Naţionale şi cele subordonate nemijlocit ministrului apărării naţionale, pentru activităţile prevăzute la art. 10 lit. c) şi d);
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic