Inapoi la Cautare

ORDIN 74 /2003


pentru modificarea Ordinului ministrului pentru întreprinderile mici şi mijlocii şi cooperaţie nr. 35/2003 privind aprobarea Procedurii de implementare a Programului naţional multianual pe perioada 2002-2005 de sprijinire a întreprinderilor mici şi mijlocii în dezvoltarea exportului


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.10.2020, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (27.10.2020) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    b) formularul de decont prevăzut în anexa nr. 6, însoţit de documentele justificative prevăzute în anexa nr. 1, în original şi în copie, în ordinea activităţilor şi documentelor justificative completate în formularul de decont;

    c) copie de pe declaraţia privind evidenta nominală a asiguraţilor şi a obligaţiilor de plată către bugetul asigurărilor sociale de stat, înregistrată la casa teritorială de pensii, valabilă pentru luna/lunile anterioare efectuării activităţilor, însoţită de o declaraţie pe propria răspundere, semnată şi stampilata de reprezentantul legal al societăţii sau de împuternicitul agentului economic, privind evidenta nominală a salariaţilor, respectiv funcţiile de decizie sau de execuţie deţinute de aceştia în cadrul societăţii beneficiare, în cazul solicitanţilor care au participat la activităţile de promovare a exportului prevăzute la pct. 4. subpct. 4.1 lit. a), b) şi e);

    d) lista tuturor documentelor depuse în vederea eliberării alocaţiei financiare nerambursabile."

    5. Punctul 7 subpunctul 7.3 va avea următorul cuprins:

    "7.3. Termenul limita pentru depunerea Cererii-tip de eliberare a alocaţiei financiare nerambursabile completate este 15 noiembrie a anului bugetar în curs."

    6. Punctul 7 subpunctul 7.6 va avea următorul cuprins:

    "7.6. Virarea efectivă a sumei care constituie alocaţie financiară nerambursabilă se face de către MIMMC, în contul beneficiarului, deschis la trezoreria statului în a carei raza teritorială îşi are sediul sau la care este luat în evidenta fiscală, după caz, pe baza analizei setului de documente prevăzute la pct. 7.2, în termen de 30 de zile calendaristice de la înregistrarea Cererii-tip de eliberare a a alocaţiei financiare nerambursabile conform anexei nr. 5. Documentele originale vor fi ridicate de către beneficiari de la sediul MIMMC, după verificarea conformitatii copiilor şi virarea efectivă a sumei reprezentând alocaţia financiară nerambursabilă."

    7. Punctul 8 se completează cu subpunctul 8.3 cu următorul cuprins:

    "8.3. Beneficiarii sunt obligaţi să efectueze activităţile pentru care au solicitat finanţare şi să depună cererea de eliberare a alocaţiei financiare nerambursabile în termen de maximum 4 luni de la data emiterii notificării de acord de principiu la finanţare. În caz contrar solicitantul nu va mai putea beneficia de alocaţii financiare nerambursabile în cadrul prezentului program multianual, pe toată durata derulării acestuia."

    8. După punctul 8 se introduce punctul 9 cu următorul cuprins:

    "9. Confidenţialitate

    Documentele justificative depuse de către solicitanţi în cadrul prezentului program sunt confidenţiale, membrii UIP având obligaţia de a nu dezvălui informaţii menţionate în acestea către terţe persoane."

    9. Anexa nr. 1 "Activităţile de stimulare a exportului şi cheltuieli eligibile aferente care constituie obiectul finanţării" se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

                        Ministrul pentru întreprinderile

                        mici şi mijlocii şi cooperatie,
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.