Inapoi la Cautare

ORDIN 6 /2020


pentru modificarea şi completarea prevederilor unor acte normative specifice de reglementare a domeniului managementului resurselor umane


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (27.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

 se introduce un nou alineat, alineatul (6^1), cu următorul cuprins:

    "(6^1) Comisia de selecţie nr. 12 are şi competenţa de a analiza, ierarhiza şi selecţiona cadre militare pentru încadrarea funcţiilor prevăzute cu grade de până la locotenent-colonel/căpitan-comandor inclusiv, alocate României, din cadrul Modulului NATO de comunicaţii şi informatică dislocabil DCM «E», structură militară internaţională dislocată pe teritoriul statului român."

    6. La articolul 4, alineatul (7)
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(7) Comisiile de selecţie menţionate la alin. (3^1)-(6^1) au şi competenţa de a analiza şi aviza cadrele militare încadrate în funcţiile alocate României în cadrul structurilor militare multinaţionale dislocate pe teritoriul statului român, care îndeplinesc condiţiile pentru înaintarea în gradul următor."

    7. La articolul 15, după alineatul (2)
 se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu următorul cuprins:

    "(3) Candidaţii nu pot participa la şedinţele comisiilor de selecţie."

    8. După articolul 15
 se introduce un nou articol, articolul 15^1, cu următorul cuprins:

    "
ART. 15^1

    (1) Şedinţele comisiilor de selecţie se pot desfăşura în sistem informatizat, cu respectarea condiţiilor şi a termenelor prevăzute în prezentele norme.

    (2) Pentru aplicarea prevederilor alin. (1) se utilizează un program informatic acreditat şi omologat potrivit reglementărilor în vigoare.

    (3) Cerinţele, procedura de lucru cu programul informatic prevăzut la alin. (1) şi detaliile tehnice se stabilesc prin dispoziţie a şefului Direcţiei generale management resurse umane."

    9. La articolul 33, alineatul (4)
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(4) Prin excepţie de la prevederile alin. (3), pentru încadrarea funcţiilor vacante de comandanţi/şefi de unităţi/mari unităţi şi de locţiitori ai acestora/similare aflate în coordonarea comandantului/şefului altei structuri, interviul se organizează de structura al cărei şef/comandant asigură coordonarea."
<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic