Inapoi la Cautare

ORDIN 6 /2020


pentru modificarea şi completarea prevederilor unor acte normative specifice de reglementare a domeniului managementului resurselor umane


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 02.12.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (02.12.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    a) eliberarea cadrelor militare din funcţiile deţinute şi numirea în funcţii de execuţie sau de comandă/conducere, prevăzute în statele de organizare cu grade superioare gradelor funcţiilor din care au fost eliberate;

    b) eliberarea cadrelor militare din funcţiile în care sunt încadrate şi numirea în funcţii cu coeficienţi superiori sau situate la niveluri ierarhice superioare, prevăzute în statele de organizare cu aceleaşi grade;

    c) eliberarea cadrelor militare din funcţii cu atribuţii de execuţie şi numirea în funcţii cu atribuţii de comandă/conducere.

    (2) Comisiile de selecţie analizează, ierarhizează şi selecţionează inclusiv cadrele militare care optează să fie numite în funcţii vacante, publicate în vederea încadrării, echivalente sau inferioare celor deţinute din punctul de vedere al gradului, coeficienţilor şi al nivelului ierarhic.

    (3) În sensul prezentelor norme, noţiunea de «funcţii» este aceeaşi cu cea de «post"

    2. La articolul 4 alineatul (3), litera a)
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "a) Comisia de selecţie nr. 1 are următoarele competenţe: de a analiza, ierarhiza şi selecţiona ofiţerii în vederea promovării în funcţii prevăzute în statele de organizare cu grade de general/similar; de a analiza şi aviza ofiţerii propuşi să li se acorde gradul de general de brigadă/similar - cu o stea, precum şi generali/similari propuşi pentru înaintare în gradul următor;"

    3. La articolul 4, după alineatul (3)
 se introduce un nou alineat, alineatul (3^1), cu următorul cuprins:

    "(3^1) Comisia de selecţie nr. 1 are şi competenţa de a analiza, ierarhiza şi selecţiona ofiţerii pentru încadrarea funcţiilor prevăzute cu grade de general/similar, în cadrul structurilor naţionale dislocate în afara teritoriului statului român, precum şi a funcţiilor prevăzute cu grade de general/similar alocate Ministerului Apărării Naţionale în cadrul structurilor internaţionale, indiferent de dislocarea acestora."

    4. La articolul 4, alineatele (5)
 şi (6)
 se modifică şi vor avea următorul cuprins:

    "(5) Comisia de selecţie nr. 5 are şi competenţa de a analiza, ierarhiza şi selecţiona ofiţerii pentru încadrarea funcţiilor prevăzute cu grade de până la locotenent-colonel/căpitan-comandor inclusiv, alocate României, din cadrul structurilor militare multinaţionale dislocate pe teritoriul statului român, cu excepţia celor din cadrul Modulului NATO de comunicaţii şi informatică dislocabil DCM «E».

(6) Comisia de selecţie nr. 8 are şi competenţa de a analiza, ierarhiza şi selecţiona maiştrii militari şi subofiţerii pentru încadrarea funcţiilor alocate României, din cadrul structurilor militare multinaţionale dislocate pe teritoriul statului român, cu excepţia celor din cadrul Modulului NATO de comunicaţii şi informatică dislocabil DCM «E"

    5. La articolul 4, după alineatul (6)
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic