Inapoi la Cautare

ORDIN 597 /2008


privind stabilirea conţinutului-cadru, întocmirea şi avizarea documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor de investiţii noi şi/sau lucrărilor de intervenţii la construcţii existente, cuprinse în programele Ministerului Internelor şi Reformei Administrative


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 03.08.2015 și 24.01.2019 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 03.08.2015 și 24.01.2019 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Având în vedere prevederile art. 42 din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările ulterioare, ale art. 9 din Hotărârea Guvernului nr. 28/2008 privind aprobarea conţinutului-cadru al documentaţiei tehnico-economice aferente investiţiilor publice, precum şi a structurii şi metodologiei de elaborare a devizului general pentru obiective de investiţii şi lucrări de intervenţii,

    în temeiul art. 7 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2008,

    ministrul internelor şi reformei administrative emite următorul ordin:

    CAP. I

    Dispoziţii generale

    ART. 1

    La nivelul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, denumit în continuare M.I.R.A., funcţionează Consiliul tehnico-economic, în scopul analizării şi avizării studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate ale obiectivelor de investiţii, precum şi a documentaţiilor de avizare pentru lucrările de intervenţii la construcţii existente, cuprinse în programele ministerului.

    ART. 2

    Pentru lucrările de investiţii/intervenţii în competenţa de aprobare a Guvernului, obţinerea avizului Consiliului interministerial de avizare lucrări publice de interes naţional şi locuinţe, precum şi elaborarea proiectului de hotărâre a Guvernului se fac prin grija unităţii beneficiare, după obţinerea avizului Consiliului tehnico-economic.

    ART. 3

    (1) În înţelesul prezentului ordin, sintagmele "analiză cost-beneficiu", "documentaţie de avizare pentru lucrări de intervenţii", "investiţie publică majoră", "lucrări de intervenţii", "studiu de fezabilitate" şi "studiu de prefezabilitate" au înţelesurile prevăzute în art. 3 din Hotărârea Guvernului nr. 28/2008 privind aprobarea conţinutului-cadru al documentaţiei tehnico-economice aferente investiţiilor publice, precum şi a structurii şi metodologiei de elaborare a devizului general pentru obiective de investiţii şi lucrări de intervenţii.

    (2) Definiţiile unor termeni şi expresii specifice prezentului ordin sunt prezentate în anexa nr. 1.

    CAP. II

    Funcţionarea şi atribuţiile Consiliului tehnico-economic

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic