Inapoi la Cautare

ORDIN 5284 /2022


privind acordarea autorizaţiei de funcţionare provizorie Şcolii Gimnaziale din comuna Guşoeni, judeţul Vâlcea


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 09.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (09.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    (2) Nivelul de învăţământ „preşcolar“ prevăzut la alin. (1) se şcolarizează în cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit, cu sediul în str. Spârleni Vale nr. 184A din comuna Guşoeni, judeţul Vâlcea, structură arondată Şcolii Gimnaziale din comuna Guşoeni, judeţul Vâlcea.

    ART. 2

    Autorizaţia de funcţionare provizorie conferă Şcolii Gimnaziale din comuna Guşoeni, judeţul Vâlcea, calitatea de furnizor de educaţie, respectiv dreptul de organizare şi desfăşurare a procesului de învăţământ, pentru nivelul de învăţământ „preşcolar“, limba de predare „română“, forma de învăţământ „program prelungit“, menţionate la art. 1.

    ART. 3

    (1) Unitatea de învăţământ preuniversitar de stat Şcoala Gimnazială din comuna Guşoeni, judeţul Vâlcea, are următoarele obligaţii:

    a) de a angaja personal didactic de conducere şi de predare, cu respectarea prevederilor Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011
, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a tuturor celorlalte reglementări legale în vigoare;

    b) de a solicita acreditarea în termen de maximum trei ani de la absolvirea primei promoţii, conform prevederilor legale în vigoare, pentru nivelul de învăţământ „preşcolar“, limba de predare „română“, forma de învăţământ „program prelungit“, sub sancţiunea ridicării autorizaţiei de funcţionare provizorie;

    c) de a întocmi şi înainta Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar raportul anual de evaluare internă a calităţii, până cel mai târziu la data de 15 octombrie a fiecărui an (https://calitatearacip.eu).

    (2) Proprietarul imobilului de la adresa menţionată, în care se desfăşoară activităţile de învăţământ, are obligaţia de a asigura condiţiile de funcţionare, inclusiv obţinerea şi menţinerea autorizaţiei sanitare de funcţionare şi a autorizaţiei de securitate la incendiu.

    (3) Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea, va monitoriza punerea în aplicare a prevederilor prezentului articol.

    ART. 4

    Unitatea de învăţământ preuniversitar de stat Şcoala Gimnazială din comuna Guşoeni, judeţul Vâlcea, este monitorizată şi controlată periodic de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea în vederea verificării respectării standardelor care au stat la baza acordării autorizaţiei de funcţionare provizorie.

    ART. 5

    Şcoala Gimnazială din comuna Guşoeni, judeţul Vâlcea, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea şi Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar duc la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

    ART. 6
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic