Inapoi la Cautare

ORDIN 5121 /2014


privind aprobarea planurilor-cadru de învăţământ pentru clasele a IX-a - a XII-a, filiera vocaţională, profilul teologic, cultul romano-catolic, specializarea ghid turism religios, şi a programelor şcolare din curriculumul diferenţiat pentru clasele a IX-a - a XII-a, filiera vocaţională, profilul teologic, cultul romano-catolic, specializarea ghid turism religios


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 17.09.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (17.09.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În conformitate cu Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 185/2013 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei Naţionale, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul educaţiei naţionale emite prezentul ordin.

    ART. 1


    Se aprobă planurile-cadru de învăţământ pentru clasele a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a, învăţământul liceal, filiera vocaţională, profilul teologic, cultul romano-catolic, specializarea ghid turism religios, cuprinse în anexa nr. 1*), care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 2


    Se aprobă lista disciplinelor de specialitate din curriculumul diferenţiat pentru clasele a IX-a - a XII-a, învăţământul liceal, filiera vocaţională, profilul teologic, cultul romano-catolic, specializarea ghid turism religios. Lista disciplinelor şi alocările orare corespunzătoare sunt cuprinse în anexa nr. 2*), care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 3


    Se aprobă programele şcolare pentru disciplinele care fac parte din curriculumul diferenţiat pentru clasele a IX-a - a XII-a, ciclul liceal, filiera vocaţională, profilul teologic, cultul romano-catolic, specializarea ghid turism religios, după cum urmează: Programa şcolară pentru disciplina Studiu biblic, clasele a IX-a şi a X-a; Programa şcolară pentru disciplina Istoria civilizaţiilor şi a religiei, clasele a IX-a şi a X-a; Programa şcolară pentru disciplina Limba greacă biblică, clasele a IX-a şi a X-a; Programa şcolară pentru disciplina Limba modernă 2 (Limba franceză), clasele a IX-a şi a X-a; Programa şcolară pentru disciplina Studiu biblic, clasele a XI-a şi a XII-a; Programa şcolară pentru disciplina Geografia turismului religios, clasa a XI-a; Programa şcolară pentru disciplina Artă religioasă, clasele a XI-a şi a XII-a; Programa şcolară pentru disciplina Marketing în turism, clasa a XII-a; Programa şcolară pentru disciplina Tehnologia activităţii de turism, clasele a XI-a şi a XII-a; Programa şcolară pentru disciplina Economia turismului religios, clasele a XI-a şi a XII-a. Pentru celelalte discipline din curriculum diferenţiat, se vor aplica programele şcolare aflate în vigoare din curriculumul diferenţiat pentru clasele a IX-a - a XII-a, ciclul liceal, filiera vocaţională, profilul teologic, cultul romano-catolic, specializarea teologie. Programele sunt cuprinse în anexa nr. 3*), care face parte integrantă din prezentul ordin.

──────────

    *) Anexele nr. 1-3 se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 37 bis, care se poate achiziţiona de la Centrul pentru relaţii cu publicul al Regiei Autonome "Monitorul Oficial", Bucureşti, şos. Panduri nr. 1.

──────────

    ART. 4
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic