c) de la tariful binom de tip A la tariful binom de tip A33.
ART. 8 Pentru consumatorii captivi industriali şi similari, care aleg tariful A şi deţin echipamente de măsurare cu un singur indicator de maxim şi două cadrane, tariful de putere se aplică numai la puterea consumată în cadrul zonelor de vârf de seară.
ART. 9 Tariful A33 se poate aplica numai consumatorilor dotaţi cu contoare electronice. Aceştia pot solicita trimestrial schimbarea duratei de utilizare, în funcţie de modificările intervenite în procesele lor tehnologice.
ART. 10 Tariful C se poate aplica numai consumatorilor la care sunt montate contoare electronice sau care dispun de un indicator de maxim.
ART. 11 Aplicarea tarifelor CTP de tip monom, CR2 şi CR3 de tip monom cu rezervare, precum şi a tarifelor cu preplată aplicabile consumatorilor casnici se va face treptat, în funcţie de realizarea infrastructurii necesare la nivelul societăţilor comerciale de distribuţie şi furnizare a energiei electrice.
ART. 12 Tariful social se acordă numai pentru consumul realizat de consumatorii casnici care solicită aplicarea acestui tarif pentru locul de consum unde consumatorul domiciliază şi care au un venit net mediu lunar pe membru de familie mai mic sau egal cu salariul minim pe economie.
ART. 13 (1) În cazul aplicării tarifului social, consumul din perioada de facturare se alocă succesiv tranşei I, tranşei a II-a şi tranşei a III-a. (2) Cantitatea corespunzătoare tranşei I se calculează considerându-se 2 kWh/zi pentru fiecare zi a perioadei de facturare, cantitatea corespunzătoare tranşei a II-a se calculează considerându-se 1 kWh/zi (suplimentar faţă de tranşa I) pentru fiecare zi a perioadei de facturare, iar cantitatea corespunzătoare tranşei a III-a nu este limitată.
ART. 14