Inapoi la Cautare

ORDIN 49 /2005


pentru aprobarea tarifelor la energia electrică livrată consumatorilor captivi


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 01.01.2006 și 31.12.2007 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 01.01.2006 și 31.12.2007 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul prevederilor art. 9 alin. (6) şi (7), ale art. 11 alin. (2) lit. d) şi e), ale art. 56 alin. (1) şi art. 58 alin. (3) din Legea energiei electrice nr. 318/2003 şi ale Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 11/2005 pentru aprobarea Metodologiei de stabilire a tarifelor reglementate la consumatorii captivi de energie electrică - Revizia 2,

    având în vedere Referatul de aprobare prezentat de Departamentul de funcţionare şi dezvoltare a pieţei de energie şi în conformitate cu prevederile Procesului-verbal al şedinţei Comitetului de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei din data de 14 decembrie 2005,

    preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei emite următorul ordin:

    ART. 1

    (1) Se aprobă tarifele pentru energia electrică livrată consumatorilor captivi, cuprinse în anexele nr. 1.1-1.4 care fac parte integrantă din prezentul ordin.

    (2) În calculul valorii facturii pentru toate categoriile de consumatori se utilizează tarifele în forma publicată în anexe (cu patru zecimale). Rotunjirea la unitatea monetară minimă (banul) se realizează la valoarea facturii, înainte de aplicarea TVA.

    ART. 2

    (1) Se aprobă tariful A33AP, cuprins în anexa nr. 1.5 care face parte integrantă din prezentul ordin, pentru autoproducătorii care vând energie electrică la furnizorii consumatorilor captivi, cu excepţia Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare, sucursala ROMAG-TERMO.

    (2) Achiziţia energiei electrice de către/de la autoproducători se realizează pe perioada de facturare, utilizându-se zonele orare aferente tarifului A33 în vigoare, astfel:

    a) la tariful A33 ales de autoproducător, pentru orele în care autoproducătorul cumpără de la furnizor;

    b) la tariful A33AP, pentru orele în care autoproducătorul vinde la furnizor.

    (3) Durata de utilizare a tarifului A33AP aplicat unui autoproducător trebuie să fie identică cu durata de utilizare a tarifului A33 ales de respectivul autoproducător.

    (4) Prevederile alin. (1)-(3) se aplică numai autoproducătorilor care cumpără energia electrică la tariful reglementat A33.

    ART. 3

    Încadrarea în tranşele de putere la tariful CTP de tip monom pentru consumatorii casnici, cuprins în anexa nr. 1.4, se face la puterea maximă contractată.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic