Inapoi la Cautare

ORDIN 485 /2008


privind modificarea anexei nr. 12 la anexa F la Ordinul ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale nr. 850/2006 pentru aprobarea normelor metodologice privind modul de acordare a sprijinului financiar pentru activităţile din sectorul vegetal, zootehnic, al îmbunătăţirilor funciare şi al organizării şi sistematizării teritoriului, precum şi condiţiile de eligibilitate


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.10.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.10.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În baza Referatului de aprobare nr. 122.628 din 1 august 2008 al Direcţiei generale implementare politici agricole,

    având în vedere prevederile anexei nr. 1 lit. f) pct. 2 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 123/2006 pentru aprobarea acordării sprijinului financiar producătorilor agricoli din sectorul vegetal, zootehnic, al îmbunătăţirilor funciare şi al organizării şi sistematizării teritoriului, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 125/2007, cu completările ulterioare,

    în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 385/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale,

    ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale emite următorul ordin:

    ART. I

    Anexa nr. 12 "Norme metodologice privind modul de acordare a sprijinului financiar producătorilor agricoli din sectorul vegetal, prin subvenţionarea preţului motorinei utilizate pentru lucrările de înfiinţare a culturilor agricole" la anexa F la Ordinul ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale nr. 850/2006 pentru aprobarea normelor metodologice privind modul de acordare a sprijinului financiar pentru activităţile din sectorul vegetal, zootehnic, al îmbunătăţirilor funciare şi al organizării şi sistematizării teritoriului, precum şi condiţiile de eligibilitate, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.054 şi 1.054 bis din data de 30 decembrie 2006, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică după cum urmează:

    1. Articolul 3 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art. 3. - Pentru a fi eligibili la acordarea sprijinului financiar, solicitanţii trebuie să fie înscrişi în evidenţele Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură cu suprafeţele de teren pe care le exploatează şi pentru care solicită motorină cu preţ redus."

    2. Articolul 4 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art. 4. - (1) Pentru obţinerea sprijinului financiar solicitanţii întocmesc cereri, conform modelului prevăzut în anexa nr. 1, şi le depun la direcţia pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, în a cărei rază teritorială se află terenul pe care înfiinţează culturi, însoţite de următoarele documente:

    a) copie de pe buletinul sau cartea de identitate, pentru persoanele fizice, sau copie de pe certificatul de înmatriculare şi/sau certificatul de înregistrare, pentru persoanele juridice, după caz;

    b) adeverinţă în original, eliberată de centrele judeţene sau centrele locale, respectiv al municipiului Bucureşti, ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, care certifică suprafaţa exploataţiei pentru care se solicită acordarea sprijinului financiar prin adeverinţe pentru achiziţionarea motorinei cu preţ redus, conform modelului prevăzut în anexa nr. 3.

    (2) În situaţia în care un producător agricol exploatează suprafeţe de teren care sunt situate în mai multe unităţi administrativ-teritoriale, acesta formulează cereri de sprijin financiar care se depun la fiecare direcţie pentru agricultură şi dezvoltare rurală în a cărei rază teritorială se află terenul în cauză.

    (3) Cererile se întocmesc în două exemplare, din care un exemplar împreună cu documentele justificative anexate se depun la direcţia pentru agricultură şi dezvoltare rurală astfel:

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic