Inapoi la Cautare

ORDIN 46 /2008


pentru modificarea Contractului-cadru de distribuţie a gazelor naturale şi modificarea şi completarea Condiţiilor generale de contractare a serviciilor de distribuţie a gazelor naturale


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.11.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.11.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Având în vedere prevederile art. 8 alin. (1) lit. m) din Legea gazelor nr. 351/2004, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul prevederilor art. 3 alin. (3) din Regulamentul de organizare şi funcţionare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 410/2007,

    preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei emite următorul ordin:

    ART. I

    Contractul-cadru de distribuţie a gazelor naturale, aprobat prin Decizia preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 183/2005, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 225 din 17 martie 2005, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică după cum urmează:

    1. Capitolul I "Părţile contractante" se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Societatea Comercială ..............., cu sediul în ..........., str. ........... nr. ....., judeţul/sectorul ......., cod poştal .........., telefon ........, fax ........, cod unic de înregistrare ........, cod de înregistrare fiscală ..........., nr. de ordine la oficiul registrului comerţului ............., având codul IBAN nr. ......., deschis la .........., reprezentată legal prin ..........., în calitate de prestator al serviciilor de distribuţie a gazelor naturale, titular al Licenţei de distribuţie a gazelor naturale nr. ......./......., denumită în cele ce urmează distribuitor (operator de distribuţie)

    şi

    ................, furnizor de gaze naturale, persoană juridică, sau consumator eligibil, persoană fizică sau juridică, în calitate de beneficiar al serviciilor de distribuţie a gazelor naturale, denumită în cele ce urmează beneficiar,

    (Se va completa cu datele de identificare ale beneficiarului; în cazul în care beneficiar este un furnizor de gaze naturale, calitatea acestuia de furnizor se va certifica prin licenţa de furnizare.)

    au convenit încheierea prezentului contract."

    2. Capitolul II "Date şi documente generale" se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Locul de consum ..............(localitatea, judeţul/sectorul, str., nr.),............. identificat prin ............/Contractul de locaţiune (închiriere imobil)/Contractul de comodat nr. ...........; (actul de proprietate/contractul de locaţiune/contractul de comodat sau alte documente care să justifice calitatea beneficiarului de utilizator al locului de consum vor fi prezentate la încheierea contractului exclusiv de consumatorii eligibili, în calitate de beneficiari care încheie direct prezentul contract cu distribuitorul)."

    3. La articolul 1, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic