Inapoi la Cautare

ORDIN 36 /2008


privind tariful reglementat de tranzit perceput de operatorul de transport şi de sistem de la operatorii economici care încheie contracte pentru prestarea serviciului de tranzit al energiei electrice din/spre ţările perimetrice prin Sistemul electroenergetic naţional


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 20.03.2008 și 08.03.2010 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 20.03.2008 și 08.03.2010 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Având în vedere referatul de aprobare întocmit de Departamentul preţuri şi tarife în domeniul energiei electrice şi prevederile Procesului-verbal al şedinţei Comitetului de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei din data de 27 februarie 2008,

    în temeiul art. 9 alin. (2), (8) şi (9), al art. 11 alin. (1), alin. (2) lit. a), e) şi i) şi alin. (3) lit. a) din Legea energiei electrice nr. 13/2007, cu modificările şi completările ulterioare, al art. 9 din Regulamentul Parlamentului European şi al Consiliului (CE) nr. 1.228/2003 privind condiţiile de acces la reţea pentru schimburile de energie electrică transfrontaliere, al art. 3 alin. (3) din Regulamentul de organizare şi funcţionare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 410/2007, precum şi al prevederilor Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 42/2007 privind aplicarea de către Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A. a procedurii operaţionale "Mecanismul de compensare a efectelor utilizării reţelelor electrice de transport pentru tranzite de energie electrică între operatorii de transport şi de sistem",

    preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei emite următorul ordin:

    ART. 1


    Se aprobă aplicarea de către Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A. a tarifului reglementat de tranzit de 1,40 euro/MWh, exclusiv TVA, pentru prestarea serviciului de tranzit al energiei electrice din/spre ţările perimetrice prin Sistemul electroenergetic naţional.

    ART. 2


    La data intrării în vigoare a prezentului ordin se abrogă Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 43/2007 privind tariful reglementat de tranzit perceput de operatorul de transport şi de sistem de la operatorii economici care încheie contracte pentru prestarea serviciului de tranzit al energiei electrice din/spre ţările perimetrice prin Sistemul Electroenergetic Naţional, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 720 din 24 octombrie 2007.

    ART. 3


    Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A. duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

    ART. 4


    Departamentele de specialitate din cadrul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei urmăresc respectarea prevederilor prezentului ordin.

    ART. 5


1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic