Inapoi la Cautare

ORDIN 3525 /2008


pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 753/2006 privind organizarea activităţii de administrare a marilor contribuabili


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 08.12.2008 și 31.12.2010 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 08.12.2008 și 31.12.2010 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 11 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 386/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei şi Finanţelor, cu modificările şi completările ulterioare, şi având în vedere prevederile art. 7 alin. (11) din Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 753/2006 privind organizarea activităţii de administrare a marilor contribuabili, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi schimbările intervenite în structura categoriilor de mari contribuabili,

    ministrul economiei şi finanţelor emite următorul ordin:

    ART. I

    Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 753/2006 privind organizarea activităţii de administrare a marilor contribuabili, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 443 din 23 mai 2006, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 5, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art. 5. - (1) Contribuabilii mari aflaţi în procedura insolvenţei în conformitate cu prevederile legale privind procedura insolvenţei, cu excepţia celor prevăzuţi în anexa nr. 1 lit. C, vor fi scoşi din administrarea Direcţiei generale de administrare a marilor contribuabili, începând cu data de 1 ianuarie a anului următor celui în care sentinţa prin care a fost deschisă procedura insolvenţei a rămas irevocabilă, şi vor fi predaţi spre administrare, pe bază de protocol de predare'adpreluare, organelor fiscale teritoriale care au competenţă în administrarea acestora."

    2. La articolul 5, după alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (1^1), cu următorul cuprins:

    "(1^1) În situaţia în care, de la data actualizării listelor şi până la 1 ianuarie a anului următor, sentinţa prin care a fost deschisă procedura insolvenţei a rămas irevocabilă pentru unii dintre contribuabilii care urmează a fi preluaţi în administrare de către Direcţia generală de administrare a marilor contribuabili, cu excepţia celor prevăzuţi în anexa nr. 1 lit. C, aceştia vor rămâne în administrarea fostului organ fiscal teritorial."

    ART. II

    Direcţia generală de reglementare a colectării creanţelor bugetare, Direcţia generală proceduri pentru administrarea veniturilor, Direcţia generală de planificare strategică şi monitorizare a realizării creanţelor bugetare, Direcţia generală de administrare a marilor contribuabili, Direcţia generală de tehnologia informaţiei, Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti şi administraţiile finanţelor publice ale sectoarelor 1-6 ale municipiului Bucureşti, direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene şi administraţiile finanţelor publice pentru contribuabilii mijlocii din cadrul direcţiilor generale ale finanţelor publice judeţene din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

    ART. III

    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

            p. Ministrul economiei

                 şi finanţelor,

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic