Inapoi la Cautare

ORDIN 313 /2007


privind acordarea titlului de parc industrial Societăţii Comerciale "Icco" - S.R.L.


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 19.09.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (19.09.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Societatea-administrator transmite Ministerului Internelor şi Reformei Administrative:

    a) datele de identificare ale fiecărui operator economic cu care a încheiat contract de amplasare în parcul industrial până la data publicării prezentului ordin în Monitorul Oficial al României, Partea I;

    b) datele de identificare ale fiecărui operator economic cu care încheie contract de amplasare în parcul industrial, în termen de 7 zile de la data intrării în vigoare a respectivului contract, cu precizarea suprafeţelor de teren şi a clădirilor care devin proprietatea unui astfel de operator economic;

    c) rapoarte semestriale privind activităţile realizate în parcul industrial.

    ART. 5

    (1) În baza titlului acordat prin prezentul ordin, societatea-administrator poate beneficia de ajutor de stat regional pentru investiţiile realizate în parcul industrial administrat, în situaţia îndeplinirii condiţiilor stipulate în Regulamentul Comisiei Europene nr. 1.628/2006 privind aplicarea art. 87 şi 88 din Tratatul privind constituirea Comunităţii Europene, în cazul ajutorului naţional regional pentru investiţii, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L 302 din 1 noiembrie 2006.

    (2) Ajutorul de stat regional precizat la alin. (1) se acordă în modalităţile scutirii de la plata impozitului pe clădiri şi scutirii de la plata impozitului pe terenul din parcul industrial, conform art. 250 alin. (1) pct. 9, respectiv art. 257 lit. l) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, cu respectarea condiţiilor prevăzute în Schema de ajutor de stat regional acordat pentru investiţiile realizate în parcurile industriale, aprobată prin Ordinul ministrului internelor şi reformei administrative nr. 296/2007.

    (3) Intensitatea ajutorului de stat acordat societăţii-administrator în echivalent subvenţie brută actualizată nu va depăşi 50% din cheltuielile eligibile totale ale investiţiei.

    ART. 6

    În baza titlului acordat prin prezentul ordin, societăţile comerciale care încheie contract de amplasare în parcul industrial şi sunt proprietare ale unor loturi de teren sau clădiri din parcul industrial beneficiază de ajutor de stat regional, cu respectarea condiţiilor prevăzute la art. 24 alin. (2) şi (3) din Schema de ajutor de stat regional acordat pentru investiţiile realizate în parcurile industriale, aprobată prin Ordinul ministrului internelor şi reformei administrative nr. 296/2007.

    ART. 7

    Furnizorul ajutorului de stat acordat în temeiul titlului de parc industrial acordat prin prezentul ordin este oraşul Ghimbav, judeţul Braşov.

                            p. Ministrul internelor

                          şi reformei administrative,

                               Anghel Andreescu,
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic