Inapoi la Cautare

ORDIN 292 /2004


privind completarea Ordinului ministrului sănătăţii şi familiei şi al ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor nr. 84/91/2002 pentru aprobarea Normelor privind contaminanţii din alimente


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 20.05.2005 și 25.12.2005 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 20.05.2005 și 25.12.2005 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC



    Vazand Referatul de aprobare al Directiei generale de sănătate publică nr. OB 4.799/2004,

    în temeiul art. 14 din Ordonanţa de urgenta a Guvernului nr. 97/2001 privind reglementarea productiei, circulaţiei şi comercializarii alimentelor, al Hotărârii Guvernului nr. 743/2003 privind organizarea şi functionarea Ministerului Sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, şi al Hotărârii Guvernului nr. 409/2004 privind organizarea şi functionarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale,

    ministrul sănătăţii şi ministrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale emit urmatorul ordin:

    ART. I

    Normele privind contaminantii din alimente, aprobate prin Ordinul ministrului sănătăţii şi familiei şi al ministrului agriculturii, alimentatiei şi pădurilor nr. 84/91/2002, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 255 din 16 aprilie 2002, cu modificările şi completările ulterioare, se modifica şi se completeaza după cum urmeaza:

    1. Articolul 14 se abroga.

    2. După articolul 13 se introduce un nou capitol, capitolul VII, cu urmatorul cuprins:

                        "CAPITOLUL VII

      Metode de prelevare a probelor şi de analiza utilizate în

       controlul oficial al limitelor de patulina din alimente

    Art. 14. - Prelevarea probelor efectuate pentru controlul oficial al limitelor de patulina din alimente se efectueaza conform metodelor descrise în anexa nr. X.

    Art. 15. - Pregătirea probelor şi metodele de analiza utilizate în controlul oficial al limitelor de patulina din alimente se efectueaza în conformitate cu criteriile descrise în anexa nr. XI.

    Art. 16. - Anexele nr. I-XI fac parte integrantă din prezentele norme."

    3. După anexa nr. IX se introduc anexele nr. X şi XI al caror cuprins este prevăzut în anexele nr. 1 şi 2 care fac parte integrantă din prezentul ordin.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

  • Telefon:
    (0233) 211 020 / (0233) 218 110
  • E-mail:
    office@ctce.ro
  • Adresa:
    Bd. Decebal, nr. 32
    610076, Piatra Neamt, Neamt
    Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.