Inapoi la Cautare

ORDIN 279 /2008


privind aprobarea cotelor de recoltă pentru speciile cerb comun, cerb lopătar, căprior, capră neagră şi muflon pentru sezonul de vânătoare 15 mai 2008 - 14 mai 2009


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 23.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (23.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Văzând Avizul Ministerului Mediului şi Dezvoltării Durabile, înregistrat cu nr. 125.261/MLM din 12 mai 2008,

    în baza prevederilor art. 6 alin. (1) lit. f) şi ale art. 36 alin. (1) din Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul prevederilor art. 7 alin. (7) din Hotărârea Guvernului nr. 385/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale,

    ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale emite următorul ordin:

    ART. 1

    Se aprobă cotele de recoltă pentru speciile cerb comun, cerb lopătar, căprior, capră neagră şi muflon, pentru sezonul de vânătoare 15 mai 2008 - 14 mai 2009, prevăzute în anexa-centralizator care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 2

    Cotele de recoltă aprobate potrivit art. 1, repartizate pe fonduri de vânătoare, se comunică gestionarilor fondurilor de vânătoare de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin inspectoratele teritoriale de regim silvic şi de vânătoare.

    ART. 3

    (1) Cotele de recoltă aprobate prin prezentul ordin se realizează în condiţiile legii pentru fiecare fond de vânătoare, cu respectarea reglementărilor în vigoare referitoare la autorizarea, organizarea şi practicarea vânătorii.

    (2) Pe fondurile de vânătoare care se suprapun ariilor naturale protejate cotele de recoltă aprobate prin prezentul ordin se realizează pe suprafeţele din fondurile de vânătoare unde practicarea vânătorii este admisă, potrivit legii.

    ART. 4

    (1) În situaţii impuse de modificarea condiţiilor ecologice din cuprinsul fiecărui fond de vânătoare sau a mişcărilor naturale de efective, în cursul sezonului de vânătoare 2008 - 2009, inspectoratele teritoriale de regim silvic şi de vânătoare analizează şi aprobă, pe baza propriilor documente de constatare, anterior desfăşurării acţiunilor de vânătoare, reaşezarea între fondurile de vânătoare a cotelor de recoltă aprobate prin prezentul ordin.

    (2) Inspectoratele teritoriale de regim silvic şi de vânătoare vor depune la Direcţia management fond cinegetic din Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, lunar, situaţia actualizată a aprobărilor de reaşezare a cotelor de recoltă, emise în baza prevederilor alin. (1).

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic