Inapoi la Cautare

ORDIN 217 /2019


pentru aprobarea Metodologiei de stabilire a tarifelor reglementate şi a preţurilor aplicate de furnizorii de ultimă instanţă clienţilor finali şi completarea Condiţiilor generale pentru furnizarea energiei electrice la clienţii finali ai furnizorilor de ultimă instanţă, aprobate prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 88/2015


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 13.05.2020 și 11.06.2020 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 13.05.2020 și 11.06.2020 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    ART. 9

    Furnizorii de ultimă instanţă au obligaţia de a publica pe pagina proprie de internet preţul pentru serviciul universal şi, după caz, preţul pentru clienţii inactivi, precum şi perioada de aplicare a acestora.

    ART. 10

    Prevederile art. 6
 şi ale cap. III din metodologie
 intră în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2020.

    ART. 11

    Condiţiile generale pentru furnizarea energiei electrice la clienţii finali ai furnizorilor de ultimă instanţă, aprobate prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 88/2015
, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 451 din 24 iunie 2015, cu modificările şi completările ulterioare, se completează după cum urmează:

    - La punctul 4 subpunctul 4.4, după alineatul (3)
 se introduce un nou alineat, alineatul (3^1), cu următorul cuprins:

    "(3^1) Contractul poate fi reziliat de clientul final noncasnic, cu notificarea FUI cu cel puţin 5 zile înainte de încetare, în cazul în care FUI nu mai aplică pentru această categorie de clienţi preţuri avizate/tarife reglementate de către ANRE."

    ART. 12

    Furnizorii de ultimă instanţă desemnaţi de Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei şi Societatea Operatorul Pieţei de Energie Electrică şi Gaze Naturale „OPCOM“ - S.A. duc la îndeplinire prevederile prezentului ordin, iar direcţiile de specialitate din cadrul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei urmăresc respectarea acestuia.

    ART. 13

    La data intrării în vigoare a prezentului ordin, Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 11/2019
 pentru aprobarea Metodologiei
 de stabilire a tarifelor reglementate şi a preţurilor aplicate de furnizorii de ultimă instanţă clienţilor finali, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 96 din 6 februarie 2019, cu modificările şi completările ulterioare, se abrogă, cu excepţia art. 6 din metodologie, care se abrogă la data de 1 ianuarie 2020.
<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic