Inapoi la Cautare

ORDIN 202 /2007


pentru modificarea Normei sanitare veterinare privind anumite măsuri de protecţie referitoare la influenţa aviară cu subtipul H5N1, tipul înalt patogen, la păsările sălbatice din Comunitatea Europeană, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 37/2007


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 19.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (19.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Văzând Referatul de aprobare nr. 19.676 din 13 septembrie 2007, întocmit de Direcţia de control şi coordonare a activităţii farmaceutice veterinare din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor,

    având în vedere prevederile art. 10 lit. b) din Ordonanţa Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activităţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, aprobată cu modificări prin Legea nr. 215/2004, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul art. 3 alin. (3) şi al art. 4 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 130/2006 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi a unităţilor din subordinea acesteia, cu modificările şi completările ulterioare,

    preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor emite următorul ordin:

    ART. I


    Norma sanitară veterinară privind anumite măsuri de protecţie referitoare la influenţa aviară cu subtipul H5N1, tipul înalt patogen, la păsările sălbatice din Comunitatea Europeană, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 37/2007, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 175 din 13 martie 2007 se modifică după cum urmează:

    1. La articolul 6, litera e) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "e) expedierea din zona de control a cărnii proaspete, a cărnii tocate, a cărnii separate mecanic, a preparatelor şi a produselor din carne provenite de la păsări domestice originare din zonele de control şi de la vânat sălbatic cu pene din zona respectivă;".

    2. Articolul 11 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "ARTICOLUL 11

    Derogări pentru carne, carne tocată, preparate din carne, carne separată mecanic şi produse din carne

    (1) Prin derogare de la art. 6 lit. e), Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor poate autoriza, în cazul în care România este stat afectat, expedierea din zona de control pentru punere pe piaţă sau pentru export în ţări terţe a următoarelor tipuri de carne:

    a) carne proaspătă provenind de la păsări domestice, inclusiv carnea provenită de la vânat de crescătorie, care a fost:

    (i) produsă conform anexei II şi secţiunilor II şi III din anexa III la Regulamentul (CE) nr. 853/2004;

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic