Inapoi la Cautare

ORDIN 170 /2013


privind modificarea Procedurii de implementare a Programului naţional multianual de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice şi de afaceri, aprobată prin Ordinul ministrului delegat pentru întreprinderi mici şi mijlocii, mediul de afaceri şi turism nr. 36/2013


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 31.10.2020, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (31.10.2020) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În conformitate cu prevederile Legii bugetului de stat pe anul 2013 nr. 5/2013, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. 25 din Legea nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, cu modificările şi completările ulterioare, având în vedere Nota nr. 2.553/DIPIMM din 5 septembrie 2013, întocmită de către Direcţia implementare programe pentru întreprinderi mici şi mijlocii,

    în temeiul prevederilor art. 9 alin. (5) din Hotărârea Guvernului nr. 430/2013 privind organizarea şi funcţionarea Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism, cu modificările ulterioare,

    ministrul delegat pentru întreprinderi mici şi mijlocii, mediul de afaceri şi turism emite următorul ordin:

    Art. I

    Procedura de implementare a Programului naţional multianual de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice şi de afaceri, aprobată prin Ordinul ministrului delegat pentru întreprinderi mici şi mijlocii, mediul de afaceri şi turism nr. 36/2013, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 398 şi 398 bis din 2 iulie 2013, se modifică după cum urmează:

    1. La punctul 2, subpunctul 2.2 va avea următorul cuprins:

    "2.2. Pentru anul 2013, prin implementarea Programului se estimează acordarea de alocaţii financiare nerambursabile pentru un număr de 114 IMM-uri şi deschiderea a 4 incubatoare noi, din care unul pentru înfiinţarea şi dezvoltarea de IMM-uri inovative în cazul în care există solicitare din partea unei autorităţi private relevante la nivel naţional în domeniul antreprenoriatului."

    2. La punctul 4, subpunctul 4.1.2 va avea următorul cuprins:

    "4.1.2. În termen de 30 de zile de la semnarea acordului de finanţare, OTIMMC demarează procesul de selecţie a administratorului de incubator de afaceri. În conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 337/2006, cu modificările şi completările ulterioare, ofertele solicitanţilor vor fi evaluate din punct de vedere tehnic şi financiar de către o comisie de evaluare constituită din reprezentanţi ai OTIMMC şi ai autorităţilor publice locale. Comisia va selecta o persoană juridică, care va deveni parte asociată la contractul de administrare, denumită în continuare administratorul incubatorului."

    3. Anexa "Plan anual de lucru" se modifică şi se înlocuieşte cu anexa "Plan anual de lucru 2013" care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. II


    Direcţia implementare programe pentru întreprinderi mici şi mijlocii din cadrul Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism şi oficiile teritoriale pentru întreprinderi mici şi mijlocii şi cooperaţie vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

    ART. III


    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.