Inapoi la Cautare

ORDIN 1692 /2006


privind aprobarea formatului Buletinului procedurilor de insolvenţă şi a conţinutului-cadru al citaţiilor, comunicărilor, hotărârilor judecătoreşti, convocărilor, notificărilor şi al altor acte care se publică în acesta şi al dovezii privind îndeplinirea procedurii de citare, comunicare, convocare şi notificare


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 01.12.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (01.12.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Având în vedere dispoziţiile art. II din Legea nr. 149/2004 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 64/1995 privind procedura reorganizării judiciare şi a falimentului, precum şi a altor acte normative cu incidenţă asupra acestei proceduri, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 424 din 12 mai 2004, cu modificările ulterioare, şi dispoziţiile art. 1 alin. (6) din Hotărârea Guvernului nr. 460/2005 privind conţinutul, etapele, condiţiile de finanţare, publicare şi distribuire a Buletinului procedurilor de reorganizare judiciara şi faliment, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 474 din 3 iunie 2005,

    în conformitate cu dispoziţiile art. 7 alin. (5) din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 359 din 21 aprilie 2006,

    în temeiul prevederilor din Hotărârea Guvernului nr. 83/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Justiţiei, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 132 din 11 februarie 2005, cu modificările ulterioare,

    ministrul justiţiei emite următorul ordin:

    ART. 1

    Se aprobă formatul Buletinului procedurilor de insolvenţă, prevăzut în anexa nr. 1 care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 2

    Se aprobă formatul şi conţinutul-cadru ale citaţiilor, comunicărilor şi hotărârilor judecătoreşti care se publică în Buletinul procedurilor de insolvenţă, după deschiderea procedurii de insolvenţă, prevăzute în anexele nr. 2.1-2.15 care fac parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 3

    Se aprobă formatul şi conţinutul-cadru ale convocărilor şi notificărilor care se publică în Buletinul procedurilor de insolvenţă, după deschiderea procedurii de insolvenţă, prevăzute în anexele nr. 3.1-3.8*) care fac parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 4

    Se aprobă formatul şi conţinutul-cadru ale altor acte care se publică în Buletinul procedurilor de insolvenţă, după deschiderea procedurii de insolvenţă, prevăzute în anexele nr. 4.1-4.8 care fac parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 5

    Se aprobă formatul şi conţinutul-cadru ale dovezii privind îndeplinirea procedurii de citare, comunicare, convocare, notificare a documentelor care se publică în Buletinul procedurilor de insolvenţă, după deschiderea procedurii de insolvenţă, prevăzute în anexele nr. 5.1 şi 5.2*) care fac parte integrantă din prezentul ordin.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic