Inapoi la Cautare

ORDIN 1570 /2022


privind stabilirea modelului-cadru al acordului de colaborare dintre gestionarul fondului cinegetic şi unităţile administrativ-teritoriale de pe raza fondului cinegetic


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.01.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (27.01.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Având în vedere referatele de aprobare nr. DMRC/159.567 din 16.11.2021 şi nr. DMRC/147.665 din 22.03.2022 ale Direcţiei managementul resurselor cinegetice,

    ţinând cont de Avizul Consiliului Naţional de Vânătoare nr. 1/2022,

    în temeiul art. 6 alin. (1) lit. w) din Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006
, cu modificările şi completările ulterioare, al art. 57 alin. (1)
, (4)
 şi (5) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ
, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al art. 13 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 43/2020
 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul mediului, apelor şi pădurilor emite următorul ordin:

    ART. 1

    Se stabileşte modelul-cadru al acordului de colaborare dintre gestionarul fondului cinegetic şi unităţile administrativ-teritoriale de pe raza fondului cinegetic, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 2

    (1) Gestionarul fiecărui fond cinegetic încheie un acord de colaborare cu fiecare unitate administrativ-teritorială de pe raza fondului cinegetic, cu activităţi, măsuri şi răspunderi concrete, în funcţie de particularităţile specifice, după modelul-cadru prevăzut la art. 1.

    (2) Acordul de colaborare prevăzut la art. 1 se încheie de către gestionar în maximum 30 de zile calendaristice de la intrarea în vigoare a prevederilor prezentului ordin, respectiv de la primirea gestiunii fondului cinegetic, prin încheierea procesului-verbal de predare-primire a acesteia, după caz.

    (3) Gestionarii fondurilor cinegetice transmit către structurile teritoriale de specialitate ale autorităţii publice centrale care răspunde de vânătoare câte o copie a acordurilor de colaborare încheiate conform alin. (1) şi (2), în termen de 10 zile de la semnare.

    ART. 3

    Structurile teritoriale de specialitate ale autorităţii publice centrale care răspunde de vânătoare înaintează organului distinct, specializat în domeniul cinegetic din cadrul acesteia, lunar, situaţia actualizată a acordurilor de colaborare încheiate în baza prevederilor prezentului ordin, controlează şi iau măsurile legale privind respectarea prevederilor acestora, potrivit competenţelor legale.

    ART. 4
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic