Inapoi la Cautare

ORDIN 1171 /2021


pentru punerea în aplicare a prevederilor art. 20 alin. (3)-(18) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 97/2021 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2021


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 25.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (25.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul prevederilor art. 10 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 34/2009
 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Finanţelor, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 20 alin. (22) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 97/2021
 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2021,

    ministrul finanţelor emite următorul ordin:

    ART. 1

    Sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale ale comunelor, oraşelor, municipiilor şi judeţelor, prevăzute la art. 20 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 97/2021
 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2021, denumită în continuare ordonanţă de urgenţă, repartizate de Ministerul Finanţelor potrivit art. 2, se utilizează pe destinaţiile prevăzute la art. 20 alin. (4)
 din ordonanţa de urgenţă, potrivit normelor metodologice prevăzute în anexa nr. 1 sau anexa nr. 2, după caz.

    ART. 2

    (1) Sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale ale comunelor, oraşelor, municipiilor şi judeţelor, prevăzute la art. 20 alin. (1)
 din ordonanţa de urgenţă, se repartizează, pe judeţe şi municipiul Bucureşti, de Ministerul Finanţelor potrivit prevederilor art. 20 alin. (7)-(11)
 din ordonanţa de urgenţă şi ale normelor metodologice prevăzute în anexa nr. 3.

    (2) Direcţiile generale regionale ale finanţelor publice/Administraţiile judeţene ale finanţelor publice repartizează sumele pe unităţi/subdiviziuni administrativ-teritoriale, potrivit prevederilor art. 20 alin. (14)
 din ordonanţa de urgenţă şi ale normelor metodologice prevăzute în anexele nr. 1 şi 2.

    ART. 3

    Se aprobă următoarele formulare:

    a) Cerere privind solicitarea de sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale din suma prevăzută la art. 20 alin. (1)
 din ordonanţa de urgenţă, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 4;

    b) Situaţia obligaţiilor de plată către furnizorii de bunuri, servicii şi lucrări şi/sau către furnizorii care prestează serviciul public de producere, transport şi distribuţie a energiei termice în sistem centralizat şi către bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat sau bugetele fondurilor speciale, prevăzute la art. 20 alin. (3)
 din ordonanţa de urgenţă, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 5;
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic