Inapoi la Cautare

ORD DE URGENŢĂ 67 /2009


privind aprobarea scoaterii din rezervele de stat a unor cantităţi de petrol pentru turboreactoare, care vor fi acordate, cu titlu gratuit, Ministerului Apărării Naţionale şi Ministerului Administraţiei şi Internelor, precum şi pentru stabilirea regimului taxei pe valoarea adăugată şi al accizelor pentru unele cantităţi de combustibili


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.11.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.11.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    ART. 4

    Preluarea şi transportul întregii cantităţi de petrol pentru turboreactoare, aprobată a fi scoasă de la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat, se va face prin grija Ministerului Apărării Naţionale, cu decontarea de către Ministerul Administraţiei şi Internelor, pe bază de document justificativ, a cheltuielilor cu transportul efectuate în beneficiul acestuia.

    ART. 5

    Depozitarea petrolului pentru turboreactoare destinat Ministerului Administraţiei şi Internelor - Inspectoratul General de Aviaţie se va face fără plată, până la epuizarea lui prin consum, în depozitele de combustibili pentru aviaţie aparţinând Ministerului Apărării Naţionale.

    ART. 6

    Graficul de predare-preluare a produselor şi detaliile tehnice se vor stabili prin protocoale încheiate între părţile interesate.

    ART. 7

    Pentru cantităţile de combustibili prevăzute în Hotărârea Guvernului nr. 649/2009 privind aprobarea scoaterii din rezervele de stat a unor cantităţi de combustibili care vor fi acordate, cu titlu gratuit, Ministerului Administraţiei şi Internelor, taxa pe valoarea adăugată şi accizele datorate vor fi suportate de beneficiar, iar Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat va emite facturi în care se va menţiona că nu se achită contravaloarea bunurilor, ci numai contravaloarea taxei pe valoarea adăugată şi a accizelor.

    ART. 8

    (1) Prin derogare de la prevederile art. 134^2 din Legea nr. 571/2003, cu modificările şi completările ulterioare, pentru cantităţile de combustibili prevăzute la art. 7, exigibilitatea taxei pe valoare adăugată intervine la data încasării de către Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat a contravalorii totale sau parţiale a acestei taxe, dar nu mai târziu de 30 iunie 2010 inclusiv.

    (2) Prin derogare de la prevederile art. 193 din Legea nr. 571/2003, cu modificările şi completările ulterioare, pentru cantităţile de combustibili prevăzute la art. 7, termenul de plată a accizelor este până la data de 30 iunie 2010 inclusiv.

    (3) Pentru situaţia prevăzută la alin. (2) nu se aplică prevederile art. 221 din Legea nr. 571/2003, cu modificările şi completările ulterioare.

                       PRIM-MINISTRU

                          EMIL BOC

                      Contrasemnează:

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic