Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2008


privind achiziţia serviciului de pază şi intervenţie la obiectivele militare prin societăţi specializate de pază şi protecţie


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 30.05.2008 și 22.02.2012 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 30.05.2008 și 22.02.2012 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    CAP. I

    Dispoziţii generale

    ART. 1

    Prezentele norme stabilesc criteriile specifice şi modul de aplicare a procedurilor de atribuire a contractelor de achiziţie publică şi de încheiere a acordurilor-cadru ce au ca obiect prestarea de servicii de pază şi intervenţie la obiective militare prin societăţi specializate de pază şi protecţie şi care se încadrează la serviciile de la categoria 23 din anexa nr. 2B la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 337/2006, cu modificările şi completările ulterioare, având cod CPV 74613000 - 9, indiferent de valoarea estimată a contractului.

    ART. 2

    (1) În sensul prezentelor norme, este autoritate contractantă delegată unitatea militară al cărei comandant/şef este ordonator de credite şi are compartiment intern specializat în atribuirea contractelor de achiziţie publică.

    (2) Autoritatea contractantă delegată este nominalizată de directorii de programe sau comandanţii comandamentelor de armă/similare.

    (3) Directorii de programe, comandanţii comandamentelor de armă/similare, prin document comun, pot nominaliza autorităţi contractante delegate, ce îndeplinesc condiţiile prevăzute la alin. (1), pe obiective militare, garnizoane sau pe zone de responsabilitate.

    (4) Directorii de programe, comandanţii comandamentelor de armă/similare asigură consultanţă privind întocmirea documentaţiei de atribuire, la cererea autorităţii contractante delegate.

    ART. 3

    (1) Achiziţia serviciului de pază se realizează, de regulă, prin încheierea de acorduri-cadru.

    (2) Modelul acordului-cadru este întocmit de fiecare ordonator secundar de credite pentru unităţile din subordine.

    ART. 4

    (1) În procesul de atribuire a contractelor de achiziţie publică/acordurilor-cadru a serviciilor de pază şi intervenţie la obiective militare, autoritatea contractantă delegată are obligaţia de a respecta prevederile incidente din următoarele acte normative:

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic