Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2007


de emitere a acordului pentru organizarea jocurilor de artificii cu articole pirotehnice


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 19.09.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (19.09.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    (1) Acordul pentru organizarea jocurilor de artificii cu articole pirotehnice se emite pe baza următoarelor documente:

    a) cerere-tip - două exemplare;

    b) tabel cu datele tehnice ale produselor pirotehnice care urmează să fie folosite pentru desfăşurarea jocului de artificii, înscrise pe tipuri, categorii, calibre, semnat şi ştampilat de reprezentantul legal al persoanei autorizate să execute jocul de artificii - două exemplare;

    c) declaraţie pe propria răspundere cuprinzând măsurile ce se vor asigura pentru prevenirea şi intervenţia în caz de incendiu, distrugeri sau vătămări corporale, cum ar fi forţele şi materialele folosite pentru intervenţie, modul de intervenţie, interzicerea accesului persoanelor neautorizate în perimetrul de siguranţă, semnată şi ştampilată de reprezentantul legal al persoanei autorizate să execute jocul de artificii - două exemplare;

    d) plan de situaţie la scara de 1:500 cuprinzând zona de tragere, zona de cădere, perimetrul de siguranţă şi distanţele faţă de obiectivele care prezintă pericol de incendiu sau explozie specificate în legislaţia în vigoare, semnat şi ştampilat de reprezentantul legal al persoanei autorizate să execute jocul de artificii - două exemplare;

    e) copie de pe acordul administraţiei publice locale pe a cărei rază teritorială se va organiza jocul de artificii cu articole pirotehnice;

    f) opis cu documentele depuse - două exemplare.

    (2) Modelul cererii este prezentat în anexa nr. 1, iar al acordului, în anexa nr. 2.

    ART. 6

    (1) Cererile însoţite de documentele prevăzute la art. 5 se înregistrează într-un registru, în ordinea primirii lor, asigurându-se evidenţa şi confidenţialitatea conţinutului acestora.

    (2) Modelul de opis cu documentele depuse este prezentat la lit. A din anexa nr. 3.

    (3) Dacă documentele prezentate sunt incomplete sau nu conţin toate datele prevăzute în prezentele norme metodologice, lipsurile constatate se comunică solicitantului în cel mult 5 zile lucrătoare după înregistrare.

    (4) În situaţia în care documentaţia se restituie solicitantului spre completare, se vor specifică data, numele şi prenumele acestuia şi semnătura de ridicare, conform modelului cuprins la lit. B din anexa nr. 3.

    (5) Restituirea documentaţiei spre completare, împreună cu motivele respingerii, se comunică solicitantului în termen de cel mult 5 zile lucrătoare, prin adresă scrisă şi semnată de inspectorul-şef, cu aplicarea ştampilei inspectoratului.

    (6) Termenul legal de emitere a acordului prevăzut la art. 1 este de maximum 10 zile, termen care curge de la data depunerii documentaţiei complete.

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic