Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2011


privind organizarea şi desfăşurarea procedurilor de atribuire a contractelor-cadru de servicii prevăzute în anexa nr. 2B la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 337/2006, cu modificările şi completările ulterioare, în legătură cu contractele/acordurile/protocoalele încheiate de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, prin Autoritatea de management pentru Programul operaţional sectorial Dezvoltarea resurselor umane (AMPOSDRU), în calitate de autoritate de management pentru implementarea Programului operaţional sectorial Dezvoltarea resurselor umane


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 25.01.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (25.01.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Dispoziţii generale

    ART. 1

    (1) Prezentele norme procedurale interne asigură cadrul şi metodologia unitară pentru organizarea şi desfăşurarea procedurilor de atribuire a contractelor-cadru de servicii prevăzute în anexa nr. 2B la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 337/2006, cu modificările şi completările ulterioare, denumită în continuare Ordonanţă, în legătură cu contractele/acordurile/protocoalele încheiate de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale (ministerul), prin Autoritatea de management pentru Programul operaţional sectorial Dezvoltarea resurselor umane (AMPOSDRU), în calitate de autoritate de management în vederea implementării Programului operaţional sectorial Dezvoltarea resurselor umane, denumite în continuare contracte-cadru de servicii, în mod colectiv, şi contract-cadru de servicii, în mod individual.

    (2) Conform art. 16 alin. (1) din Ordonanţă, obligativitatea respectării prevederilor actului normativ cadru în domeniul achiziţiilor publice se impune numai pentru contractele a căror valoare este egală sau mai mare decât cea prevăzută la art. 57 alin. (2) din Ordonanţă şi se limitează numai la prevederile art. 35-38 şi 56 din Ordonanţă şi la aplicarea, pe tot parcursul procedurii de atribuire, a principiilor prevăzute la art. 2 alin. (2) din Ordonanţă.

    Contractul-cadru de servicii

    ART. 2

    (1) Contractul-cadru de servicii este acel acord intervenit între minister, prin Direcţia generală AMPOSDRU, şi unul sau mai mulţi operatori economici, prin care aceştia din urmă îşi asumă obligaţia de a asigura serviciile prevăzute în anexa nr. 2B la Ordonanţă, în legătură cu contractele/acordurile/protocoalele încheiate de minister, prin autoritatea de management.

    (2) Contractele-cadru de servicii se încheie cu cel puţin un operator economic declarat câştigător pe o perioadă de 2 ani. Ministerul, prin AMPOSDRU, va emite solicitări de servicii incluse în anexa nr. 2B la Ordonanţă, în funcţie de necesităţile apărute.

    (3) Contractele-cadru de servicii produc efecte începând cu data la care ministerul, prin AMPOSDRU, emite solicitări de servicii incluse în anexa nr. 2B la Ordonanţă.

    (4) În perioada cuprinsă între încheierea contractelor-cadru de servicii şi emiterea solicitării de servicii incluse în anexa nr. 2B la Ordonanţă, operatorii economici nu sunt îndreptăţiţi să pretindă ministerului, prin AMPOSDRU, efectuarea de plăţi în baza contractelor-cadru de servicii.

    (5) Operatorii economici selectaţi să fie parte la contractele-cadru de servicii şi care au primit solicitare de servicii incluse în anexa nr. 2B la Ordonanţă au obligaţia de a depune toate diligenţele pentru finalizarea solicitării. În această situaţie, ministerul, prin AMPOSDRU, are obligaţia corelativă de a efectua plata pentru serviciile prestate efectiv de aceştia.

    Procedurile pentru încheierea contractelor-cadru de servicii

    ART. 3

    Ministerul, prin AMPOSDRU, atribuie contractele-cadru de servicii prin aplicarea de proceduri de selecţie a candidaturilor, respectiv de proceduri prin care comisia de selecţie, după aplicarea criteriilor în prealabil stabilite, analizează şi selectează operatorii economici, pe baza unor criterii stabilite în documentaţia de selecţie.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.