Inapoi la Cautare

METODOLOGIE din /2016


de organizare şi desfăşurare a evaluărilor naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    (2) La nivelul inspectoratului şcolar, prin decizie a inspectorului şcolar general, se desemnează comisia judeţeană/a municipiului Bucureşti de organizare şi desfăşurare a EN.

    (3) Comisia judeţeană/a municipiului Bucureşti de organizare şi desfăşurare a EN se compune din:

    a) preşedinte - inspectorul şcolar general/inspectorul şcolar general adjunct/inspector şcolar;

    b) 1-3 secretari - informaticieni/inspectori şcolari/directori de unităţi şcolare;

    c) 3-7 membri - inspectori şcolari pentru învăţământul primar şi de la ariile curriculare "Limbă şi comunicare" şi "Matematică şi Ştiinţe ale naturii", metodişti.

    (4) În situaţii bine justificate, numărul de secretari şi de membri ai comisiei judeţene/a municipiului Bucureşti poate fi suplimentat, prin decizie a inspectorului şcolar general.

    (5) În judeţele în care funcţionează unităţi de învăţământ cu predare în limbile minorităţilor naţionale, unul dintre membrii comisiei judeţene/a municipiului Bucureşti de organizare şi desfăşurare a EN este inspectorul şcolar pentru minorităţi.

    ART. 6

    (1) Comisia judeţeană/a municipiului Bucureşti de organizare şi desfăşurare a EN de la nivelul inspectoratului şcolar are următoarele atribuţii:

    a) transmite către unităţile de învăţământ toate informaţiile necesare organizării evaluărilor în condiţii optime;

    b) răspunde de organizarea şi de administrarea evaluărilor în condiţiile stabilite prin prezenta metodologie şi în conformitate cu procedurile şi precizările transmise de CNEE, pe tot teritoriul judeţului/municipiului Bucureşti;

    c) coordonează formarea comisiilor din unităţile de învăţământ pentru organizarea şi administrarea EN şi avizează componenţa acestora;

    d) transmite unităţilor de învăţământ din subordine bugetul primit de la MENCŞ pentru organizarea şi administrarea evaluărilor;

    e) monitorizează asigurarea de către unităţile de învăţământ a resurselor materiale şi umane necesare pentru buna organizare şi administrare a EN;

    f) transmite procedurile şi precizările pentru valorificarea rezultatelor EN către unităţile de învăţământ în care sunt şcolarizaţi elevi în clasele a II-a, a IV-a, respectiv a VI-a;

<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic