Inapoi la Cautare

METODOLOGIE din /2008


de colectare, prelucrare, interpretare şi difuzare a preţurilor la carne de pasăre şi ouă


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 15.09.2010 și 12.07.2021 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 15.09.2010 și 12.07.2021 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Formularul nr. 1

    Denumirea unităţii ...........................

    Judeţul ......................................

    E-mail .......................................

    Telefon/Fax ..................................

    Persoana responsabilă ........................

    FIŞA URMĂRIRII ACTIVITĂŢII SĂPTĂMÂNALE
	

*Font 9*
┌────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┐
│ SPECIFICARE │ U.M. │Săptămâna nr.│
├────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│Pui de carne (nr. mediu de capete în săptămâna raportată) │ capete │ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│Găini ouă de consum (nr. mediu de capete în săptămâna │ capete │ │
│raportată) │ │ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│Producţia de ouă consum │mii bucăţi│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│din care: ouă livrate*1) │mii bucăţi│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│din care: - nr. de ouă clasa M │mii bucăţi│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│ - nr. de ouă clasa L │mii bucăţi│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│Stoc ouă │mii bucăţi│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│Valoarea de livrare de la centrul de colectare, sortare, marcare│ │ │
│şi ambalare a ouălor clasa A: │ │ │
│ - categoria M │ lei/buc. │ │
│ - categoria L │ lei/buc. │ │
│(preţ fără TVA) │ │ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│Producţia de carne în viu (nr. de pui intraţi la abator pentru │ capete │ │
│sacrificare) │ │ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│Producţia de carne carcasă │ tone │ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│din care carne livrată (pui 65%) │ tone │ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│Stoc carne │ tone │ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│Valoarea de livrare de la abator/100 kg carne (preţ fără TVA)*2)│ lei │ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────┘


    *1) Greutatea medie a unui ou din clasa A: - categoria L = 67,5 g (63-72 grame);

    - categoria M = 57,5 g (53-62 grame).

    *2) Se calculează la pui întregi din clasa A (carcase de pui eviscerate, fără cap, picioare, gât, inimă, ficat şi pipotă), denumite "pui 65%".

    6. Furnizarea datelor: săptămânal.

    7. Caracteristici ale preţului

    7.1. Preţurile de vânzare la poarta abatorului, practicate în cursul săptămânii precedente pentru puii întregi din clasa A (carcase de pui eviscerate, fără cap, picioare, gât, inimă, ficat şi pipotă), denumite "pui 65%", în acord cu Regulamentul (CE) nr. 546/2003 privind schimburile de informaţii dintre statele membre şi Comisie în sectorul ouă şi carne de pasăre.

    7.1.1. Preţul de vânzare la poarta abatorului:

    - exprimat în lei/100kg;
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

  • Telefon:
    (0233) 211 020 / (0233) 218 110
  • E-mail:
    office@ctce.ro
  • Adresa:
    Bd. Decebal, nr. 32
    610076, Piatra Neamt, Neamt
    Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic