Inapoi la Cautare

METODOLOGIE din /2008


de alocare a fondurilor pentru derularea proiectelor specifice din cadrul programului de interes naţional


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 05.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (05.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    c) documentul doveditor al personalităţii juridice;

    d) formularele completate, cuprinse în instrucţiunile puse la dispoziţie de Agenţie;

    e) alte acte solicitate de Agenţie, care dovedesc capacitatea materială şi financiară a ONG, necesară derulării proiectelor.

    (2) Documentele prevăzute la alin. (1) lit. b)-e) vor fi prezentate în copie semnată pentru conformitate cu originalul de către ONG. La cererea Agenţiei, ONG va prezenta şi originalul pentru a se permite verificarea exactităţii copiei.

    Calificarea organizaţiilor neguvernamentale

    ART. 6

    (1) Verificarea eligibilităţii şi evaluarea ONG-urilor candidate, în vederea acordării finanţării pentru proiectele depuse, se realizează de către comisii de evaluare şi selectare, denumite în continuare comisii, constituite la nivelul Agenţiei.

    (2) Componenţa nominală şi modul de organizare şi funcţionare ale comisiilor se stabilesc prin dispoziţie a preşedintelui Agenţiei.

    ART. 7

    (1) Verificarea eligibilităţii şi evaluarea ONG-urilor candidate se realizează în baza grilei de evaluare cuprinse în instrucţiunile de întocmire a ofertei.

    (2) Rezultatul verificării eligibilităţii şi evaluării se comunică în scris ONG-urilor candidate, în termen de cel mult 5 zile de la data stabilirii acestuia, cu precizarea motivelor respingerii, dacă este cazul.

    ART. 8

    (1) Ofertele depuse de ONG vor fi analizate de comisie în termen de cel mult 15 zile de la expirarea termenului de depunere prevăzut la art. 3 alin. (2).

    (2) În urma analizei efectuate, comisia propune încheierea contractului de finanţare, precum şi cuantumul finanţării ce urmează să fie acordat.

    (3) Hotărârea prin care comisia formulează propunerile prevăzute la alin. (2) se aprobă prin votul majorităţii membrilor săi.

<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic