Inapoi la Cautare

LEGE 63 /2008


privind modificarea art. 10 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 64/2003 pentru stabilirea unor măsuri privind înfiinţarea, organizarea, reorganizarea sau funcţionarea unor structuri din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, a ministerelor, a altor organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi a unor instituţii publice


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 05.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (05.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Parlamentul României adoptă prezenta lege.

    ART. I

    Articolul 10 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 64/2003 pentru stabilirea unor măsuri privind înfiinţarea, organizarea, reorganizarea sau funcţionarea unor structuri din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, a ministerelor, a altor organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi a unor instituţii publice, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 464 din 29 iunie 2003, aprobată cu modificări prin Legea nr. 194/2004, cu modificările ulterioare, se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art. 10. - (1) Unităţile pentru ameliorare şi reproducţie în zootehnie, aflate în subordinea direcţiilor pentru agricultură şi dezvoltare rurală, se reorganizează ca oficii pentru ameliorare şi reproducţie în zootehnie, cu personalitate juridică, în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie «Prof. Dr. G.K. Constantinescu».

    (2) Oficiile pentru ameliorare şi reproducţie în zootehnie implementează în teritoriu strategia de relansare a zootehniei româneşti, prin metode moderne de creştere, reproducţie, selecţie, omologare şi ameliorare a animalelor de interes zooeconomic, strategie elaborată de Agenţia Naţională pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie «Prof. Dr. G.K. Constantinescu», ca autoritate naţională în domeniu.

    (3) Structura organizatorică, regulamentul de organizare şi funcţionare şi statul de funcţii ale oficiilor pentru ameliorare şi reproducţie în zootehnie se aprobă prin decizie a directorului general al Agenţiei Naţionale pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie «Prof. Dr. G.K. Constantinescu».

    (4) Numărul de posturi al oficiilor pentru ameliorare şi reproducţie în zootehnie se aprobă prin decizie a directorului general al Agenţiei Naţionale pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie «Prof. Dr. G.K. Constantinescu».

    (5) Patrimoniul aferent activităţii de ameliorare şi reproducţie în zootehnie, precum şi cel aferent activităţii fitosanitare se preiau de către oficiile pentru ameliorare şi reproducţie în zootehnie, respectiv de către direcţiile fitosanitare de la direcţiile pentru agricultură şi dezvoltare rurală, pe bază de protocol de predare-preluare.

    (6) Personalul care îşi desfăşoară activitatea în cadrul unităţilor pentru ameliorare şi reproducţie în zootehnie, aflate în subordinea direcţiilor pentru agricultură şi dezvoltare rurală, se preia fără examen sau concurs de către oficiile de ameliorare şi reproducţie în zootehnie şi se consideră transferat în interesul serviciului.

    (7) Oficiile pentru ameliorare şi reproducţie în zootehnie îşi desfăşoară activitatea cu un număr de 3 autoturisme pentru transport persoane/judeţ şi 3 autospeciale/judeţ, cu un consum normat de 600 l/lună, care se preiau prin protocol de predarepreluare de la direcţiile pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti."

    ART. II

    Protocoalele de predare-preluare prevăzute la art. 10 alin. (5) şi (7) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 64/2003 pentru stabilirea unor măsuri privind înfiinţarea, organizarea, reorganizarea sau funcţionarea unor structuri din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, a ministerelor, a altor organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi a unor instituţii publice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 194/2004, cu modificările ulterioare, precum şi cu modificările aduse prin prezenta lege, se încheie în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi.

    Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (1) din Constituţia României, republicată.

                        PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic