Inapoi la Cautare

LEGE 507 /2004


pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 94/2004 privind reglementarea unor măsuri financiare


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 19.09.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (19.09.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    5. La capitolul I secţiunea a 6-a, după articolul 26 se introduc articolele 26^1 -26^3 cu următorul cuprins:

    "
ART. 26^1

    Se scutesc de la plată penalităţile de întârziere datorate şi neachitate până la data intrării în vigoare a legii de aprobare a prezentei ordonanţe, de către Societatea Comercială «Piaţa de Gros Bucureşti» - S.A., pentru plata cu întârziere a sumelor datorate ca urmare a plăţilor la extern efectuate de Ministerul Finanţelor Publice către Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare în cadrul împrumutului extern nr. 090/1994, în baza prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 12/2001
 pentru aprobarea unor reglementări privind datoria publică externă.

    ART. 26^2

    Se acordă Societăţii Comerciale «Cost» - S.A. Târgovişte următoarele înlesniri la plată, prin ordine comune:

    a) se scutesc de la plată obligaţiile bugetare datorate la data transferului dreptului de proprietate asupra acţiunilor şi neachitate la data de 30 iunie 2004;

    b) se convertesc în acţiuni obligaţiile bugetare restante datorate Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate, acumulate între 1 ianuarie 2002 şi data transferului dreptului de proprietate asupra acţiunilor;

    c) se scutesc de la plată dobânzile şi penalităţile aferente creanţelor proprii ale Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului, calculate între data transferului dreptului de proprietate asupra acţiunilor şi data de 30 iunie 2004;

    d) se scutesc de la plată dobânzile şi penalităţile de întârziere neachitate, aferente debitelor prevăzute la lit. a) şi b), calculate până la data de 30 iunie 2004.

    ART. 26^3

    Societatea Comercială «Rulmenţi» - S.A. Bârlad beneficiază de menţinerea valabilităţii înlesnirii la plata obligaţiilor către Ministerul Finanţelor Publice, rezultate din executarea garanţiilor de stat aferente creditelor externe contractate de societate anterior privatizării, sub condiţia ca, până la data de 31 decembrie 2004, aceasta să facă dovada achitării integrale a sumelor eşalonate, cu termene de plată scadente până la acea dată."

    6. La capitolul I secţiunea a 8-a, articolul 29 va avea următorul cuprins:

    "
ART. 29

    (1) În cadrul compartimentului înfiinţat în structura Cancelariei Primului-Ministru vor fi delegaţi specialişti din Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, Ministerul Justiţiei şi din Arhivele Naţionale.
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic