Inapoi la Cautare

LEGE 207 /2017


pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 56/2017 privind completarea art. II din Legea nr. 152/2017 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 99/2016 privind unele măsuri pentru salarizarea personalului plătit din fonduri publice, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 17.09.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (17.09.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Parlamentul României adoptă prezenta lege.

    ART. I

    Se aprobă Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 56 din 4 august 2017
 privind completarea art. II din Legea nr. 152/2017
 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 99/2016
 privind unele măsuri pentru salarizarea personalului plătit din fonduri publice, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 647 din 7 august 2017, cu următoarea modificare:

    - La articolul unic, alineatul (7) al articolului II
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(7) Majorările acordate personalului din cadrul instituţiilor publice din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională, potrivit alin. (3) lit. b), alin. (5) şi (6), se aplică la salariul de bază/solda de funcţie/salariul de funcţie cuvenit/cuvenită, al cărui/cărei cuantum nu poate fi mai mic decât salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată, şi se adaugă la acesta/aceasta."

    ART. II

    Începând cu data de 1 noiembrie 2017, se majorează cu 50% cuantumul brut al salariilor de bază ale personalului Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare.

    ART. III

    (1) Începând cu data de 1 noiembrie 2017, salariile de bază ale personalului din cadrul direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală se stabilesc, prin asimilare, la nivelul salariilor de bază aferente funcţiilor publice şi contractuale din cadrul aparatului central al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

    (2) Asimilarea funcţiilor şi salariilor prevăzută la alin. (1), precum şi stabilirea noului nivel al drepturilor salariale se realizează prin ordin al ministrului finanţelor publice.

    (3) Pentru funcţiile din cadrul direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice care nu au corespondent în statul de funcţii al aparatului central al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi pentru care asimilarea nu se poate realiza conform alin. (1), stabilirea salariilor de bază se face prin asimilarea acestora cu alte funcţii existente la nivelul direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice pentru care s-a realizat asimilarea conform alin. (1), pe baza unor criterii aprobate prin ordinul prevăzut la alin. (2).

    (4) Persoanele care ocupă funcţiile prevăzute la alin. (3) beneficiază de creşterea salarială procentuală rezultată ca urmare a aplicării dispoziţiilor alin. (1) pentru funcţia cu care se asimilează. În situaţia în care din aplicarea dispoziţiilor alin. (1) pentru aceeaşi funcţie rezultă creşteri salariale procentuale diferite, pentru funcţiile prevăzute la alin. (3) se va calcula şi acorda o creştere procentuală medie.

    (5) Salariul de bază stabilit conform alin. (4) nu poate depăşi salariul aferent funcţiei prin raportare la care s-a realizat asimilarea conform alin. (1).

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic