Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 96 /2014


privind transmiterea unei părţi dintr-un imobil din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al municipiului Botoşani şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Botoşani şi pentru actualizarea anexei nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 17.09.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (17.09.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 9 alin. (1) şi art. 20 din Legea nr. 213/1998 privind bunurile proprietate publică, cu modificările şi completările ulterioare, al art. 867 alin. (1) din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare, şi în conformitate cu prevederile art. 2^1 şi 2^2 din Ordonanţa Guvernului nr. 81/2003 privind reevaluarea şi amortizarea activelor fixe aflate în patrimoniul instituţiilor publice, aprobată prin Legea nr. 493/2003, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă actualizarea valorii de inventar a imobilului aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, înregistrat în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului la poziţia cu nr. MFP 106.883, reevaluat în conformitate cu art. 2^1 şi 2^2 din Ordonanţa Guvernului nr. 81/2003 privind reevaluarea şi amortizarea activelor fixe aflate în patrimoniul instituţiilor publice, aprobată prin Legea nr. 493/2003, cu modificările şi completările ulterioare, şi a adresei poştale la care este situat acesta în urma intabulării în cartea funciară, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 1.

    ART. 2

    Se aprobă trecerea unei părţi dintr-un imobil, compusă din construcţii şi teren, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 2, din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al municipiului Botoşani şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Botoşani.

    ART. 3

    După preluare, partea de imobil transmisă potrivit art. 2 se va utiliza în vederea realizării unor programe de dezvoltare economico-socială şi a unor obiective de investiţie de interes local, respectiv: complex de locuinţe cu funcţiunile aferente (infrastructură rutieră, infrastructură pentru serviciile comunitare de utilităţi publice, locuri de joacă pentru copii şi locuri de recreere), bază sportivă, grădiniţă, centru pentru persoane vârstnice şi lucrări de stabilizare a terenului, într-un termen de 10 ani de la preluarea părţii de imobil.

    ART. 4

    (1) Consiliul Local al Municipiului Botoşani va transmite în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale un procent de 50% din locuinţele ce vor fi realizate pe amplasamentul transmis împreună cu terenul aferent acestora, dar nu mai puţin de 187 unităţi locative.

    (2) Transmiterea către Ministerul Apărării Naţionale a locuinţelor menţionate la alin. (1) se va face în termen de 10 ani de la preluarea părţii de imobil prevăzută la art. 2, etapizat, într-un procent anual de 15% din numărul total de locuinţe ce trebuie transmise instituţiei militare, după primii 3 ani de la preluare de către autoritatea publică locală.

    ART. 5

    În cazul în care nu se respectă destinaţia părţii de imobil, condiţiile şi termenele prevăzute la art. 3 şi 4, aceasta revine de drept, în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

    ART. 6

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic