Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 896 /2007


privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru retehnologizarea, modernizarea şi dezvoltarea sistemelor centralizate de producere şi distribuţie a energiei termice


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Având în vedere prevederile art. 2 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 48/2004 pentru adoptarea unor măsuri privind furnizarea energiei termice populaţiei, pentru încălzirea locuinţei şi prepararea apei calde de consum, prin sisteme publice centralizate de alimentare cu energie termică, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 430/2004, cu modificările ulterioare,

    în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 13 lit. c) din Legea bugetului de stat pe anul 2007 nr. 486/2006, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă repartizarea pe unităţi administrativteritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru retehnologizarea, modernizarea şi dezvoltarea sistemelor centralizate de producere şi distribuţie a energiei termice pe anul 2007, de 99.400 mii lei, potrivit anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 2

    Sumele prevăzute la art. 1 se utilizează de către ordonatorii principali de credite, potrivit dispoziţiilor legale.

    ART. 3

    (1) Beneficiarii acestor sume sunt unităţile administrativ-teritoriale, iar fondurile alocate sunt destinate finanţării lucrărilor de retehnologizare, modernizare şi dezvoltare a sistemelor centralizate de producere şi distribuţie a energiei termice aflate în patrimoniul acestora, precum şi pentru rambursarea împrumuturilor contractate în acelaşi scop şi plata dobânzilor, comisioanelor şi altor costuri aferente acestora, conform art. 2 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 48/2004 pentru adoptarea unor măsuri privind furnizarea energiei termice populaţiei, pentru încălzirea locuinţei şi prepararea apei calde de consum, prin sisteme publice centralizate de alimentare cu energie termică, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 430/2004, cu modificările ulterioare.

    (2) Economiile înregistrate de unităţile administrativ-teritoriale la sumele alocate pentru lucrările de retehnologizare, modernizare şi dezvoltare a sistemelor centralizate de producere şi distribuţie a energiei termice prevăzute în anexa la Hotărârea Guvernului nr. 172/2007 privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru retehnologizarea, modernizarea şi dezvoltarea sistemelor centralizate de producere şi distribuţie a energiei termice şi în anexa la Hotărârea Guvernului nr. 409/2007 privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru retehnologizarea, modernizarea şi dezvoltarea sistemelor centralizate de producere şi distribuţie a energiei termice pot fi utilizate pentru finanţarea lucrărilor prevăzute în anexă, precum şi pentru rambursarea împrumuturilor contractate în acelaşi scop şi plata dobânzilor, comisioanelor şi altor costuri aferente acestora, conform art. 2 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 48/2004, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 430/2004, cu modificările ulterioare.

    (3) Măsurile de sprijin prevăzute în prezenta hotărâre, susceptibile a fi considerate ajutor de stat, se acordă cu respectarea reglementărilor legale în vigoare.

    ART. 4

    Ministerul Economiei şi Finanţelor este autorizat să introducă modificările corespunzătoare în volumul şi în structura bugetului de stat pe anul 2007.

                       PRIM-MINISTRU

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic