Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 786 /2010


pentru aprobarea bugetelor de venituri şi cheltuieli rectificate pe anul 2010 ale Companiei Române de Aviaţie "Romavia" - R.A. şi Companiei Naţionale "Romtehnica" - S.A., aflate în coordonarea Ministerului Apărării Naţionale


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.01.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (27.01.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 15 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 37/2008 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul bugetar, aprobată cu modificări prin Legea nr. 275/2008, cu modificările şi completările ulterioare,

    în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 79/2008 privind măsuri economico-financiare la nivelul unor operatori economici, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 203/2009, şi ale Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 55/2010 privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor publice,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1


    (1) Se aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat pe anul 2010 al Companiei Române de Aviaţie "Romavia" - R.A., aflată în coordonarea Ministerului Apărării Naţionale, prevăzut în anexa nr. 1.

    (2) Se aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat pe anul 2010 al Companiei Naţionale "Romtehnica" - S.A., aflată în coordonarea Ministerului Apărării Naţionale, prevăzut în anexa nr. 2.

    (3) Defalcarea pe trimestre a indicatorilor prevăzuţi în anexele nr. 1 şi 2 se aprobă de către Ministerul Apărării Naţionale.

    ART. 2


    (1) Nivelul cheltuielilor totale aferente veniturilor prevăzute în bugetele de venituri şi cheltuieli rectificate ale Companiei Române de Aviaţie "Romavia" - R.A. şi Companiei Naţionale "Romtehnica" - S.A. reprezintă limită maximă care nu poate fi depăşită decât în cazuri justificate, cu aprobarea Guvernului, la propunerea Ministerului Apărării Naţionale, cu avizul Ministerului Finanţelor Publice şi al Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

    (2) În cazul în care în execuţie se înregistrează depăşiri sau nerealizări ale veniturilor totale, Companiei Române de Aviaţie "Romavia" - R.A. şi Compania Naţională "Romtehnica" - S.A. pot efectua cheltuieli totale proporţional cu gradul de realizare a veniturilor totale, cu încadrarea în indicatorii de eficienţă aprobaţi.

    ART. 3


    (1) Nerespectarea prevederilor art. 2 constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei la 5.000 lei.

    (2) Contravenţia se constată de către organele de control financiar ale statului, împuternicite conform legii, iar amenda se aplică persoanelor vinovate de nerespectarea prevederilor prezentei hotărâri.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic