Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 754 /2019


privind trecerea din proprietatea privată a statului în proprietatea publică a statului şi în folosinţa gratuită a Patriarhiei Române, pentru Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale şi Meridionale, a unui imobil aflat în administrarea Secretariatului de Stat pentru Culte


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 22.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (22.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată
, al art. 863 lit. e)
 şi al art. 874 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată
, cu modificările ulterioare, şi al art. 288
, 296
 şi 349 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019
 privind Codul administrativ, cu completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă trecerea din proprietatea privată a statului în proprietatea publică a statului a unui imobil aflat în administrarea Secretariatului de Stat pentru Culte, având datele de identificare prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    (2) Se aprobă darea în folosinţa gratuită a Patriarhiei Române pentru Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale şi Meridionale a imobilului prevăzut la alin. (1), pentru o durată de 49 de ani, în scopul asigurării nevoilor administrative şi de funcţionare.

    (3) Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale şi Meridionale asigură folosinţa bunului prevăzut la alin. (1) potrivit destinaţiei în vederea căreia a fost acordată folosinţa gratuită şi suportă cheltuielile de întreţinere a imobilului.

    ART. 2

    Predarea-preluarea imobilului prevăzut la art. 1 alin. (1) se face pe bază de protocol încheiat între părţile interesate, în termen de 45 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 3

    Se aprobă înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a imobilului prevăzut la art. 1 alin. (1).

    ART. 4

    Secretariatul de Stat pentru Culte şi Ministerul Finanţelor Publice vor opera modificarea corespunzătoare a Hotărârii Guvernului nr. 1.705/2006
 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, cu modificările şi completările ulterioare.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic