Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 141 /2006


pentru modificarea şi completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Contabilităţii şi Raportărilor Financiare, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 401/2005 privind înfiinţarea Consiliului Contabilităţii şi Raportărilor Financiare prin reorganizarea Colegiului Consultativ al Contabilităţii


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 01.12.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (01.12.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    h) un reprezentant desemnat de Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România;

    i) un reprezentant desemnat de ministrul justiţiei;

    j) un reprezentant al mediului universitar, desemnat de ministrul educaţiei şi cercetării;

    k) un reprezentant al mediului de afaceri, desemnat de confederaţiile patronale reprezentative la nivel naţional şi care sunt recunoscute pe plan internaţional."

    2. Alineatul (3) al articolului 4 se abrogă.

    3. La articolul 5, după litera f) se introduce o nouă literă, litera f^1), cu următorul cuprins:

    "f^1) numeşte specialişti cu înaltă calificare, care vor fi atraşi în structurile interne ale Consiliului, în vederea realizării obiectivelor acestuia;".

    4. La articolul 6, după alineatul (3) se introduce un nou alineat, alineatul (4), cu următorul cuprins:

    "(4) Pentru elaborarea standardelor naţionale de contabilitate, în cadrul Consiliului se organizează două departamente distincte, şi anume:

    a) Departamentul pentru elaborarea standardelor naţionale de contabilitate pentru sectorul privat, a cărui conducere revine secretarului de stat din Ministerul Finanţelor Publice, care coordonează departamentul cu atribuţii în elaborarea reglementărilor contabile pentru sectorul privat;

    b) Departamentul pentru elaborarea standardelor naţionale de contabilitate pentru sectorul public, a cărui conducere revine secretarului de stat din Ministerul Finanţelor Publice, care coordonează departamentul cu atribuţii în elaborarea reglementărilor contabile pentru sectorul public."

    5. Articolul 8 va avea următorul cuprins:

    "Art. 8. - (1) În cadrul Comitetului executiv al Consiliului funcţionează, pe lângă cei 5 directori tehnici, şi un secretariat tehnic.

    (2) Secretariatul tehnic este format din 3 persoane angajate ale Ministerului Finanţelor Publice, care nu au calitatea de funcţionar public.

    (3) Secretariatul tehnic îndeplineşte sarcinile stabilite de Consiliul superior."

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic