Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1335 /2010


pentru aprobarea atribuţiilor generale şi specifice, a structurii organizatorice şi a numărului maxim de posturi, precum şi a normării parcului auto şi a consumului de carburanţi ale Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C.


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 28.11.2011 și 16.12.2012 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 28.11.2011 și 16.12.2012 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Având în vedere prevederile cap. I lit. A pct. 6 din anexa nr. 3 la Ordonanţa Guvernului nr. 80/2001, aprobată cu modificări prin Legea nr. 247/2002, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 7 din Ordonanţa Guvernului nr. 63/2001 privind înfiinţarea Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C., aprobată cu modificări prin Legea nr. 707/2001, cu modificările ulterioare, şi al art. 5 alin. (1)-(3) din Ordonanţa Guvernului nr. 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autorităţile administraţiei publice şi instituţiile publice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 247/2002, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă atribuţiile generale şi specifice ale Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C., prevăzute în anexa nr. 1.

    ART. 2

    (1) Structura organizatorică şi numărul maxim de posturi aprobat pentru Inspectoratul de Stat în Construcţii - I.S.C. sunt prevăzute în anexa nr. 2.

    (2) Inspectoratul de Stat în Construcţii - I.S.C. are în structură 41 de inspectorate judeţene în construcţii şi Inspectoratul în Construcţii Bucureşti, unităţi fără personalitate juridică.

    (3) Inspectoratul de Stat în Construcţii - I.S.C. - aparatul central şi Inspectoratul în Construcţii Bucureşti funcţionează în municipiul Bucureşti, iar inspectoratele judeţene în construcţii funcţionează în centrele reşedinţă de judeţ şi sunt prevăzute în anexa nr. 3.

    (4) Structura organizatorică a inspectoratelor judeţene în construcţii şi a Inspectoratului în Construcţii Bucureşti - Ilfov, precum şi statul de funcţii al Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C. vor fi aprobate prin ordin al ministrului dezvoltării regionale şi turismului.

    ART. 3

    Pentru exercitarea controlului de stat cu privire la calitatea în construcţii, amenajarea teritoriului, respectarea disciplinei în urbanism, regimul de autorizare a construcţiilor şi supravegherea pieţei produselor pentru construcţii, Inspectoratul de Stat în Construcţii - I.S.C. are un parc normat de 250 de autoturisme, cu o normă de combustibil de 100 litri/lună/autoturism, stabilită în conformitate cu prevederile art. II din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 55/2010 privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor publice, cu modificările ulterioare, şi o ambarcaţiune fluvială cu o normă de combustibil de 600 litri/lună, echivalentul a 10 ore de marş.

    ART. 4

    Anexele nr. 1-3 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 5
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic