Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1260 /2010


privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2010 al Regiei Autonome de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor "România-Film", regie autonomă aflată sub autoritatea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.01.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (27.01.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Având în vedere prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 79/2008 privind măsuri economico-financiare la nivelul unor operatori economici, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 203/2009, precum şi dispoziţiile art. IV alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 55/2010 privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor publice, cu modificările ulterioare,

    în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 15 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 37/2008 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul bugetar, aprobată cu modificări prin Legea nr. 275/2008, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1


    (1) Se aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2010 al Regiei Autonome de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor "România-Film", regie autonomă aflată sub autoritatea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    (2) Defalcarea pe trimestre a indicatorilor prevăzuţi în bugetul de venituri şi cheltuieli al Regiei Autonome de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor "România-Film", prevăzut la alin. (1), se aprobă de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 2


    (1) Cheltuielile totale aferente veniturilor înscrise în bugetul de venituri şi cheltuieli al Regiei Autonome de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor "România-Film" reprezintă limite maxime şi nu pot fi depăşite decât în cazuri justificate şi numai cu aprobarea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional.

    (2) În cazul în care în cursul execuţiei bugetare se înregistrează nerealizări ale veniturilor aprobate, Regia Autonomă de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor "România-Film" poate efectua cheltuieli proporţional cu gradul de realizare a veniturilor.

    ART. 3


    (1) Nerespectarea prevederilor art. 2 constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei la 5.000 lei.

    (2) Contravenţia prevăzută la alin. (1) intră sub incidenţa dispoziţiilor Ordonanţei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 180/2002, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 4

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic