Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 896 /2011


privind aprobarea finanţării din bugetul Fondului pentru mediu a unor lucrări destinate prevenirii şi înlăturării efectelor produse de fenomene meteorologice periculoase la lucrările de gospodărire a apelor, aferente unor obiective din domeniul public al statului


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 20.11.2019, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (20.11.2019) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 13 alin. (1) lit. p) şi alin. (5) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 196/2005 privind Fondul pentru mediu, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 105/2006, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă alocarea din bugetul Fondului pentru mediu a sumei de 200.000 mii lei, în anii 2011-2012, sub formă de finanţare nerambursabilă, pentru continuarea şi finalizarea unor lucrări destinate prevenirii şi înlăturării efectelor produse de fenomene meteorologice periculoase la lucrările de gospodărire a apelor, aferente unor obiective din domeniul public al statului prevăzute în anexele nr. 1-3, care fac parte integrantă din prezenta hotărâre, după cum urmează:

    - suma de 64.670 mii lei, pentru suplimentarea sumelor aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 508/2010 privind aprobarea finanţării din bugetul Fondului pentru mediu a lucrărilor de înlăturare şi prevenire a efectelor calamităţilor naturale produse de inundaţii, cu finanţare din bugetul Fondului pentru mediu, prevăzută în anexa nr. 1;

    - suma de 1.000 mii lei, pentru suplimentarea sumelor aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 796/2010 pentru aprobarea finanţării din bugetul Fondului pentru mediu a unor lucrări destinate prevenirii, înlăturării şi/sau diminuării efectelor produse de fenomenele meteorologice periculoase, cu finanţare din bugetul Fondului pentru mediu, prevăzută în anexa nr. 2;

    - suma de 134.330 mii lei, pentru lucrări în continuare, prevăzută în anexa nr. 3.

    (2) Pentru anul 2011 fondurile necesare pentru realizarea lucrărilor prevăzute la alin. (1) se suportă de la lit. p) a anexei nr. 3 "Lista cu proiectele şi programele finanţate în anul 2011 din Fondul pentru mediu" la Hotărârea Guvernului nr. 117/2011 privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2011 al Fondului pentru mediu şi al Administraţiei Fondului pentru Mediu, precum şi a Listei programelor finanţate din Fondul pentru mediu în anul 2011, cu modificările ulterioare.

    ART. 2

    (1) Suma prevăzută la art. 1 alin. (1) se acordă beneficiarului Administraţia Naţională "Apele Române", care implementează proiectele prin administraţiile bazinale de ape.

    (2) Administraţia Naţională "Apele Române", prin administraţiile bazinale de ape, asigură execuţia, proiectarea şi supravegherea tehnică a lucrărilor prevăzute la art. 1 alin. (1), având în vedere prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 196/2005 privind Fondul pentru mediu, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 105/2006, cu modificările şi completările ulterioare, şi prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 337/2006, cu modificările şi completările ulterioare.

    (3) Administraţia Naţională "Apele Române", prin administraţiile bazinale de ape, urmăreşte şi controlează realizarea lucrărilor şi efectuează recepţia acestora.

    ART. 3

    (1) Beneficiarul lucrărilor încasează suma prevăzută la art. 1 alin. (1) în baza cererii şi a contractului de finanţare încheiat cu Administraţia Fondului pentru Mediu.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.